Merak ettim senin gibi. Onur Saylak'ın bulunduğu grupta onu oylamaması 😱
Bende BMY kim dedim @Emre Ozansoy 'un cevabından anladım.
Aa evet hayret, @Angelica aday listesini yazarken bile onun adını vermedi 😱
Kesin şampiyon olurdu burada 😱
Daha aklına gelmeyenlerde vardı. Şaşırttınhayret nasıl aklımam gelmemiş Barışım yaa
Daha aklına gelmeyenlerde vardı. Şaşırttın
Hayır onu kimse önermediOylarımı kullanıyorum şimdi aklıma geleceklerin hepsi var neredeyse gelmeyenler kim Necati şaşmaz varmı ya 2.gruba bakacam şimdi
Hayır onu kimse önermedi
Şuan 87 isim var.
84 isim de 3 gün sonra geliyor
İşte en şaşırdığım oydu neyse zaten ilk turda elenirdi. Polat harici başka karekterde oynadığını görmedikPü benim aklıma nasıl gelmedi polatım yaaa
Yakışıklılığa göre oylamıyorum ama bu etkinliğin yakışıklılık üzerine olmasını isterdim tıpkı kadınlarda olduğu gibi o yüzden olmamış attım
İşte en şaşırdığım oydu neyse zaten ilk turda elenirdi. Polat harici başka karekterde oynadığını görmedik
Başta amaç oydu ama sonra değiştirdik hem iyi oldu. Parlakçı kimse pek kalmadı forumda en fazla 5-10 kişi oyalardı belkiYakışıklılığa göre oylamıyorum ama bu etkinliğin yakışıklılık üzerine olmasını isterdim tıpkı kadınlarda olduğu gibi o yüzden olmamış attım
He, ondan ilk onu önerdinEfsaneyi oynadı be adamm aaa
He, ondan ilk onu önerdin
Elenir inşallah o daHiç deme hiçç neyseki mirancım var
Elenir inşallah o da
Engin Akyürek riskteydi. Umarım kurtarmışsındır
Neyse her türlü Kıvanç Tatlıtuğ’un kazanması lazımBaşta amaç oydu ama sonra değiştirdik hem iyi oldu. Parlakçı kimse pek kalmadı forumda en fazla 5-10 kişi oyalardı belki
Geçen seneden beri bana erkek yarışması yap deyip durdun, şimdi anlıyorum neden ısrar ettiğini