Benedict Cumberbatch'in performansı, diziyi izlemeye değer kılar muhtemelen. Dizi bahane, performans şahane.Ozan modumu düşürdü ama bende bakmayı düşünüyorum.
Benedict Cumberbatch'in performansı, diziyi izlemeye değer kılar muhtemelen. Dizi bahane, performans şahane.Ozan modumu düşürdü ama bende bakmayı düşünüyorum.
Benedict Cumberbatch'in performansı, filmi izlemeye değer kılar muhtemelen. Dizi bahane, performans şahane.
Cümle kurarken yanlış yazabiliyorum bazen, dalıyorum. Düzelttim.Film derken diziden bahsediyorsun sanırım.
Sen yokken etiketlemiştim. @xBUGRAx@xBUGRAx bu dizi de çok güzel, biraz ağır ilerliyor ama konusunu sevebilirsin bence. Elite gibi lise dizisi ama bir gencin intiharı ve annesinin de mücadelesini konu alıyor.
Netflix - 13 Reasons Why - Dizi Yorumları
Popüler internet kanalı Netflix'in sevilen dizisi 13 Reasons Why (Ölmek İçin 13 Sebep) yayınlandı! Dizinin kadrosunda Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Miles Heizer gibi isimler yer alıyor. 17 yaşındaki lise öğrencisi Hannah Baker bir süre önce canına kıymıştır...fav10.net
Uzun değil gııı bölüm sayısı az, seveciğini düşünüyorum.Çok geldi gözüme bölümleri erteliyorum sürekli bir de çok popüler işlerine bakasım gelmiyor Netflix'in nedense. Dead to Me izliyorum şu ara.
Konusu ilginç duruyor ve ekşi'de de genel hatlarıyla övülmüş gibi (bu önemli..) listeme ekledim haliyle. Karanlık dizileri severim.The Outsider. Eğer izlemediyseniz en uygun vakitte çökün üstüne @Tolstoyevski @Maskeli Fedai.
Rust Cohle, Marty Hart gibi epik bir ikilinin olmadığı bir TD 1. sezonundan daha iyi diyebilirim. Daha bitmesine 2 bölüm var ama hayal kırıklığına uğratmayacak gibi.Konusu ilginç duruyor ve ekşi'de de genel hatlarıyla övülmüş gibi (bu önemli..) listeme ekledim haliyle. Karanlık dizileri severim.
Bir yerde okudum da dizi ilk iki bölümden sonra saçmalamaya başlıyor tarzında diye.. Sen böyle dediysen şans vermek lazım..The Outsider. Eğer izlemediyseniz en uygun vakitte çökün üstüne @Tolstoyevski @Maskeli Fedai.