TVen Beni Ne Kadar İyi Tanıyorsun? - 7. Bölüm | The_Erinch

6/10 :A @The_Erinch

Malum soruda bar seçeneğini direkt yapıştırmam... :A

Yiyecekli soruda hamburgerden emindim aslında, birkaç kez konusu geçmişti. (b)

• Harika
Reactions: The_Erinch
1 yapan kişi tek tek tüm cevaplarını öğrenip sonra 10/10 yapmış.
@Forumdash 'ın zamanında da benim kullanıcı ismimi kullanarak yapmışlar.
10/10 yapmak imkansız hele senin bir kaç şaşırtmalı sorularını düşünürsek :A
Ben 4/10 yaptım. En fazla zorlasam 6 yapabilirdim. Fazlası çıkmazdı benden :A
Eve ne yapmak istediğin aslında düşünülebilirdi ama
hangi ülke kısmında soğuk ülkeleri sevdiğin için hiç biri sanmıştım ve sır saklama konusunda da şaşırtıcı soru oldu.
Şimdi insanlar burdan kopya çekebilirier :A
Senden beklenmeyecek ölçüde bazı sorularda ters köşe olduk, bizim suçumuz değil. :A :A @Dosi @Sherlock

Bar sorusunu bile bilemedim 😱 Acaba @Dosi bilmiş midir o soruyu :A
@The_Erinch 'in bendeki izlenimi artık alkol düşkünü :( (bir kelime varda demiyeyim :A
O cevap ile netleştirdi imajını :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@The_Erinch 'in bendeki izlenimi artık alkol düşkünü :( (bir kelime varda demiyeyim :A
O cevap ile netleştirdi imajını :A
Aslında alkolik falan değilim.... öyle oturup içen biride değilim sadece doğru zamanda;doğru kişilerle ,doğru içeceği içen biriyimdir.
Zaten Gastrit rahatsızlığım olduğu için gençlik dönemimdeki Erinci geride bıraktık...

Ama güzel bir etin yanında şaraba; keyifli insanların yanında soğuk bir biraya, kutlamalarda şampanyaya yada evde kitap okurken meyvelı bir likör...

Ama alkole düşkün demeyelim ,biraz üzülürüm.

@Tolstoyevski @Forumdash

Aslında alkolik falan değilim.... öyle oturup içen biride değilim sadece doğru zamanda;doğru kişilerle ,doğru içeceği içen biriyimdir.
Zaten Gastrit rahatsızlığım olduğu için gençlik dönemimdeki Erinci geride bıraktık...

Ama güzel bir etin yanında şaraba; keyifli insanların yanında soğuk bir biraya, kutlamalarda şampanyaya yada evde kitap okurken meyvelı bir likör...

@Tolstoyevski @Forumdash
Alkole düşkün demeyelim de keyfine düşkün diyelim:bhr:

• Harika

@Tolstoyevski @Forumdash
Ben fazla yorum yapmıyayım bu konuda. İyi geceler 😊

• Harika

@Tolstoyevski @Forumdash
Rakıyı dememen isabet olmuş ve şuan gastronomiyi sevdiğini düşünüyorum :bhr:

• Beğendim
Soruma cevap vermedin dedeciğim. :A O daha buluştuğumuzda alkoller senden diyor, beni kime emanet ettiğini iyi kavra... :A @The_Erinch
Soruna cevap vermedim biraz teşvike giriyor gibi oluyor o yuzden :A İnsan ya meraklı hayvanız sonucta:A

Hayır sana ancak meyve aromalı kokteyl fazlası değil :A Likör de olmasın sakın @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: dreamy