Nebahat Çehre ve Nükhet Duru da 'Menajerimi Ara'ya Konuk Oluyor! | Star TV

Hatırlayamadım o metresi. :A
O konuda ben de çok emin değilim ama bir kadın vardı sanki @mesmeso61 daha iyi hatırlar. :A Metres değil yakın arkadaşı da olabilir gerçi. :A
Line Renaud ve Françoise Fabian. Bunlar iki sıkı arkadaşken ikisi de Samu'ya aşık oluyor ama Line sanırım ilişki yaşıyordu onunla. O yüzden de araları açılıyordu bu ikilinin.

• Beğendim
Reactions: Özgür and Aserat
Line Renaud ve Françoise Fabian. Bunlar iki sıkı arkadaşken ikisi de Samu'ya aşık oluyor ama Line sanırım ilişki yaşıyordu onunla. O yüzden de araları açılıyordu bu ikilinin.
Onları biliyorum da sanki cenazede biri daha vardı diye hatırlıyorum haberde de cenaze sahnesi diye vurgulandığı için tek sahnelik bir şey olabilirmiş gibi geldi. (b)

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Onları biliyorum da sanki cenazede biri daha vardı diye hatırlıyorum haberde de cenaze sahnesi diye vurgulandığı için tek sahnelik bir şey olabilirmiş gibi geldi. (b)
Samu'nun cenazesinde bir tek bu ikisi vardı. Hatta çıkıp şarkı da söylemişlerdi beraber. Sonra da aynı filmde rol almayı kabul ediyorlar.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Özgür and Aserat
Dedikoducu Çocuk, Aras Bulut İynemli'de konuk olacak dedi. :bhr: Keşke Çağatay ile aynı bölüm gelseler. :Z

Yasak Elma'ya beklerken başka diziye gittiğini öğrenen @alperuz şoku. :A

Cenaze kısmını okur okumaz Samuel'in cenazesi olduğunu anladım 2. bölümde falan görünür o zaman. :A @Özgür @mesmeso61

O zaman Samu ya Çetin Tekindor olmalı ya da Selçuk Yöntem. Bakalım Nebahat'in kavga edeceği isim kim olacak? :D

Bu dizi başrol gibi oyuncuları konuk yapıyor :A Konukları bile usta :A

Benim hayallerim gerçek olacak valla. :Z

Şu yarış halinde olan yaşlı iki kadın oyuncudan biri olacak yani dimi. :A

Yine çok iyi bir konuk, epey ünlüler geçidi olacak dizi anlaşılan. :Z

Nükhet Duru'da konuk olacakmış diziye aynı sahne için, konuya ekledim.

Aynen öyle oldu ama çok alakasız bir ikili oldular ya. Emel Sayın daha iyi olurmuş. :D
Sarışın kadın Emel Sayın'a bayağı benziyormuş aslında. :A

readfile.php

Nükhet Duru diziye yakışır aslında ama Nebahat Çehre yine dublaj kullanacaksa bu diziye gelmesin yıl olmuş 2020. :(

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
O zaman Samu ya Çetin Tekindor olmalı ya da Selçuk Yöntem. Bakalım Nebahat'in kavga edeceği isim kim olacak? :D
Şok olmadım. Zaten her hafta bir ünlü konuk olacak diziye. Geçen sezondan kalan 10 bölüm çekilecek. Kasım gibi yeni hikayeye giriş yapılacak, o zaman gelir. :)
Şu yarış halinde olan yaşlı iki kadın oyuncudan biri olacak yani dimi. :A
Nükhet Duru sürpriz olmuş. :Z
Bölüm çekimleri başlamış. :Z Ah keşke diğer kadın da dublajlı Nebahat Çehre yerine Emel Sayın olsaydı. :(

IMG_20200729_183058.jpg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Yiğitt and Özgür

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961