ilk 5-6 bölüm boyunca erotik bir dizi gibi ilerliyor. Artık sıkılıyorsunuz o sahneleri izlemekten. Hissizleştiriyor insanı. Bi tepki bile veremez oluyorsunuz
Sonra 7-8. bölümden sonra entrika dizisi olmaya başlıyor. İşin içine kıskanlık, hasetlik, fitnelik giriyor. 12.bölümden sonra ise yavaş yavaş finale de geldikçe polisye olaylar üzerinden ilerliyor.
Karmaşık bir polisiye. Size katil bu mu acaba dedirtmiyor. Aksine gösteriyor hedef olarak. Ama sonradan o olmadiği ortaya çıkıyor
Bu taktiklerini sevdim açıkcasi
Dizinin güzel bir yani da sosyal mesaj vermesi. Kadın cinayetleri ve sosyal düzenin herşeyi abartması. Bunların başında AŞK denen duygu sömürtüsü geliyor. Son zamanlarda sosyal medyada aşk ne kadar çok abartılı oldugunun farkındasınızdır.
Oyunculuk olarak Alma karakterini oynayan kadın aşiri güzel bişey
Dizide sevişmediği ana kadrodan kadınlardi
Yoksa tüm erkekleri elinden geçirdi
Brenda'nın şevhetini sevdim
Dario vucudun olmasa olmasan sanki kadroya alınmayacakmişin gibi
Zoe sen de bi karar ver kızım. Erkek görüyondüşüyon kız görüyon düşüyon. Leo ne kadar çok Turgut savcıya ne kadar da benziyor (Yurdaer Okur)
Edith çok pasif kalmiş. Hiç bi etkisi yoktu tuhaf
Esteban kendi filmini güzel yazıp oynamişin ama 2.sezonda figuranı olacakmişin gibi
Ama finali hiç mi hiç beğenmedim.
2.sezonu da olursa izlerim
Süre böyle kalsın ama bölüm sayısı lütfen az olsun. Buna bile şikayet eder oldum artık