Yeni bölüm var mı yok mu belli değil. Yazmıyor sanki. Vururuz kellesine sorun değil
Sende bizim konuşma kutumuza at o linki
Ne oldu @Bully adminimize Ama sen de aynısını açtın seni beğenmediğim için değil. Merak ettim ondan sordum. Kalk Gidelim bu akşam@Bully 'nin yokluğunda bir süre ben açacağım onun konularını
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @Felon @slhttnmtl @12.Adam @S.G.A.T. @tolgab @12.Adam @yigit_00 @YıldırıM @phoebebuffay @emrecnn @Zeyno45 @hayret bi şey @sokak sanati @DR @ozmoturk @offensive @soo @Gerekli24 @STARAN @MrSequencer @anniegrant ve ilgili herkes
(1 hafta sonra attı)Atacağım.
Bu arada ilk reyting konun vatana, millete ve çok kıymetli forumumuza hayırlı uğurlu olsun ortağım...
Sınavlara yoğunlaşacak. Sonra bayrağı geri alırNe oldu @Bully adminimize Ama sen de aynısını açtın seni beğenmediğim için değil. Merak ettim ondan sordum. Kalk Gidelim bu akşam
Ben de 2021 sonrası geçici ayrılabilirim YKS senem.Sınavlara yoğunlaşacak. Sonra bayrağı geri alır
Dur daha yeni katıldın aramızaBen de 2021 sonrası geçici ayrılabilirim YKS senem.
Ben de reytingler sayesinde keşfettim burayı. Reytinglere bakmadığım dizinin reytingi bile de olsa bakarım. İstatistik hastayısıyım çünkü.Yaklaşık bi 10 senedir forumda reyting sonuçlarını ara ara takip eden biriydim. Forumdan gezinmeyi bilmezdim. Sadece googelde favoriforumum reyting diye vurarak bakardım sonuçlara. Survivor konusunu farkettikten 1 sene sonrada üye olmuştum.
İlk olarak forumu keşfettiğim bölüme konu açmak benim için önemli bir detay
Biz yandık desene Foruma girerim ancak okulun sonu yaklaştıkça bu giderek düşer. Ben de aslında şubatta üye oldum Haziran'da aktif olmaya başladım.Dur daha yeni katıldın aramıza
Okul sınav oldu mu herzaman destekliyorum araları. Ben kendim okulu bitirmeden aktif olmadım forumda. Haftada 1-2 bakıp çıkıyordum, arkadaşlık kurmamıştım kimseyle. Şuan ki gibi arkadaş ortamım olsaydı derslerimde okadar başarılı olamazdım bu net
Bir tanıdığım vardı sıkı dizi takipçisi ve beni hep arar reyting sorardı. Ben de hep bu siteye girip cevap verirdim Survivor ise üye olmama vesile oldu. 5 küsür senenin 3 senesi tam olarak aktif oldum.Ben de reytingler sayesinde keşfettim burayı. Reytinglere bakmadığım dizinin reytingi bile de olsa bakarım. İstatistik hastayısıyım çünkü.
Biz yandık desene Foruma girerim ancak okulun sonu yaklaştıkça bu giderek düşer. Ben de aslında şubatta üye oldum Haziran'da aktif olmaya başladım.
Cevabım buradada var. Ben 13 aylık üyeyken anca 1000 mesaj yazıp anca ozaman favori üye olmuştum Survivor harici mesaj yazmıyorum çünküBir tanıdığım vardı sıkı dizi takipçisi ve beni hep arar reyting sorardı. Ben de hep bu siteye girip cevap verirdim Survivor ise üye olmama vesile oldu. 5 küsür senenin 3 senesi tam olarak aktif oldum.
Survivor eskiden bakıyordum ben de ancak artık hiç isteğim yok hatta bakanları bile saçma buluyorum bazen. Ben çabuk favori üye oldum beklemiyordum. Sağolsun yönetim bir aydır aktifiz diye hemen yaptı. Forumdaki samimi ortam herkesi içine çeken şey bence diğerleri aslında biraz hikaye.Cevabım buradada var. Ben 13 aylık üyeyken anca 1000 mesaj yazıp anca ozaman favori üye olmuştum Survivor harici mesaj yazmıyorum çünkü
Survivor ilk zamanlardan beri sürekli izledim ama 2 senedir eski izleme alışkanlığım yok. Ara ara takip ediyorum 😊Survivor eskiden bakıyordum ben de ancak artık hiç isteğim yok hatta bakanları bile saçma buluyorum bazen. Ben çabuk favori üye oldum beklemiyordum. Sağolsun yönetim bir aydır aktifiz diye hemen yaptı. Forumdaki samimi ortam herkesi içine çeken şey bence diğerleri aslında biraz hikaye.
Başarılar dilerim.@12.Adam kpss sınavlarına yoğunlaşacak. Gezmesi pek sayılmaz yani
Teşekkürler eklediğin için ama bildirim gitmemiş. Artık konu uplanınca görürler.Reyting sonuçları konuya eklendi.
@Çiğdem @xBUGRAx @Afet Güçverir @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @Felon @slhttnmtl @12.Adam @S.G.A.T. @tolgab @12.Adam @yigit_00 @YıldırıM @phoebebuffay @emrecnn @Zeyno45 @hayret bi şey @sokak sanati @DR @ozmoturk @offensive @soo @Gerekli24 @STARAN @MrSequencer @anniegrant
Konunun uplanması yeterli nasılsa, bazen forum sistemi kafasına göre hareket ediyor etiket bildirimi konusunda şaşırmadım.Teşekkürler eklediğin için ama bildirim gitmemiş. Artık konu uplanınca görürler.
Acaba hangi şekilde yaptın da gitmedi