Rüya'nın ölümüne çok üzüldüm. Kurşun'da sevinmiştim ama Burçin Terzioğlu bu diziyi de sağ bitiremedi maalesef.
Zaten geçen sezon da iyiydi ama bu sezon senaryonun biraz toparlamasıyla kendini daha kolay gösterebildi. Kaza sahnesinde Faysal'ın yaşadığı acıya da (Okan Yalabık'ın harika oyunculuğun da etkisiyle) çok üzüldüm. O iksiri içirip iyi hal ettin Allah'ın göbekli ölümsüzü.
Tabii Hakan aptalının da suçu büyük.ss
Rüya demişken Zeynep'e olan sahneleri çok iyiydi. Hemen Burçin ve Hazar'ın başrolünde olacağı bir lezbiyen dizisi yapılsın Netflix'e çünkü aralarındaki kimya bayağı bayağı yakıyor.
Burak'ın ölmememesine sevindim dizinin en eğlenceli karakterlerinden biriydi ve Taner Ölmez yine çok iyiydi. Vezir'in Nisan çıkması için de çoğu kişi sürpriz olmadı demiş ama ben gidişatı o kadar merak etmemişim ki Burak'ın olduğu söylendiğinde hemen inandım. Ama Funda Eryiğit hem oyunculuğuyla hem de son bölümdeki imajıyla vezir gibi vezir olmuş maşallah.
Son sahnede de Atiye gibi zamanla ilgili ilginç bir konuya bağlayarak merakı yükselttiler. Gelecek sezon Rise of Empires'a bağlayacaklar herhalde.