Ben baktığımda fark vardı. KapamışsınızYuh ne ara geriye düştük yardımsssssssssssssssssssssssssss
Konularda etiket listesine bak bul benim maalesef sessiz kalmam lazım.@Aserat bizim diziyi kim izliyor ya bi hatırlatma etiketi yapalım yoksa final elden gidiyo
Bu senmisin? 😱Konularda etiket listesine bak bul benim maalesef sessiz kalmam lazım.
İnşallah şurdan 2 tane Mucize Doktor çıkar da gülerim
İzleyenleri aldım veya izleyeceğim diyenleriİnşallah şurdan 2 tane Mucize Doktor çıkar da gülerim
Belki MD da izliyorlarİzleyenleri aldım veya izleyeceğim diyenleri
2 diziyi de hiç izlemedim ki, benden burada oy çıkmaz...
Emin olduklarımı etiketledim MEnes MD izlemedi. Atiye'ye oy verirmi bilemem ama MD demezBelki MD da izliyorlar
DemediEmin olduklarımı etiketledim MEnes MD izlemedi. Atiye'ye oy verirmi bilemem ama MD demez
@Tolstoyevski Atiye'yi izleyip bilmediği diziye oy verdi. Boz şu oyunu2 diziyi de hiç izlemedim ki, benden burada oy çıkmaz...
Tereddütsüz Mucize Doktor.
MD izleyenler mi hocam bunlar
Gizmen'i etiketledim zaten
@Dosi de Atiye’yi hiç izlemeyip hem oy verdi hem oy topluyor, Oyunu boz ama oyuna gelme. @MEnes@Tolstoyevski Atiye'yi izleyip bilmediği diziye oy verdi. Boz şu oyunu
Yooo Tolsto hocam Md izliyor ki@Tolstoyevski Atiye'yi izleyip bilmediği diziye oy verdi. Boz şu oyunu