Arkadaş gökkuşağı 🌈 gibi her renk var.Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyordum.@MasacRE
Arkadaş gökkuşağı 🌈 gibi her renk var.Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyordum.@MasacRE
Şimdi şöyle ki bu cezayı UEFA değil Finans komitesi verdi. UEFA bizim durumumuzdan memnun. Yönetimin değişmesi, takımın giderleri kısması, yapılan sponsorluk ve futbolcu sözleşmelerinden memnun. Bir de elimizdeki oyunculardan da para alabileceğimizi bildiği için ekonomik anlamda bizden umutlu.Ne gibi?Açıklamanı rica ediyorum.
46 haftadır TS'liyim, geçiş yaşanmadı hiçbir zaman.Bu kadar hızlı bir geçiş beklemiyordum.@MasacRE
Ama son kararı Uefa Finans Komitesi verecek.Uffp,UEFA'dan bağımsız mı?Şimdi şöyle ki bu cezayı UEFA değil Finans komitesi verdi. UEFA bizim durumumuzdan memnun. Yönetimin değişmesi, takımın giderleri kısması, yapılan sponsorluk ve futbolcu sözleşmelerinden memnun. Bir de elimizdeki oyunculardan da para alabileceğimizi bildiği için ekonomik anlamda bizden umutlu.
Finans komitesi bu cezayı 2016 yılındaki anlaşma yüzünden verdi. Ancak asıl mesele bizim bazı gelir kalemlerimizi kabul etmemesi. Kimi maddelerde kabul etmemesi haklı ama kimilerinde de kabul etmemesi çok mantıksız. Örnek vermek gerekirse 40 milyon TL değerindeki bir gelirimizi saçma bir şekilde kabul etmiyor ancak bu yüz yüze yapılacak toplantıda ikna edilebilecek bir olay.
Bir diğer olaysa Muharrem Usta'ya olan borçtu. Kulüp zamanında Usta'dan feragatname almadığı için kulübün ona borcu var gibi gözüküyordu. Neyse ki Usta geçen günlerde imzayı vererek bu meseleyi halletti. Şimdi CAS karşısında sözlü savunmaya gidecez ve bundan umutluyuz. UEFA zaten bizden yana. Birde o davada bizim avukatlara TFF ve UEFA avukatları da eşlik edecek.
Galatasaray olmasın da kim olursa olsun.TS’nin Fenere yaptıkları, düşmanlığı GS’nin FB’ye düşmanlığından çok daha fazla yalnız, hatta Trabzon’da Fener formasıyla gezmek bile fiili olarak yasak resmen. 2011 şampiyonluk olayları ve sonrası malum. Buna rağmen TS’yi desteklemene şaşırdım işte fenerlerin %98’i Başakşehir’den yana zira 😱
@bazinga TS mi Başakşehir mi?![]()
Ali Palabıyık sağ olsun, Visca'ya kırmızı kart tattırdı.Visca kariyerinde ilk kez kırmızı kart görmüş o da bizim maça piyango vurmuş?@Araf
Karar verildi. Şu an CAS'ta kararı kaldırmak için gidilecek.Ama son kararı Uefa Finans Komitesi verecek.Uffp,UEFA'dan bağımsız mı?
Bol şanslar.Karar verildi. Şu an CAS'ta kararı kaldırmak için gidilecek.
GS olmasın, kim olursa olsun![]()
@Tolstoyevski 'yi sorduğuna pişman ettikGalatasaray olmasın da kim olursa olsun.![]()
Bu aslında Galatasaray'ın ne kadar güçlü ve başarılı olduğunu gösteriyor, doğruya doğru şimdi daima en başarılı olanlar en sevilmeyenlerdir.
Bu aslında Galatasaray'ın ne kadar güçlü ve başarılı olduğunu gösteriyor, doğruya doğru şimdi daima en başarılı olanlar en sevilmeyenlerdir.![]()
bir tek başakşehiri biz yendik iki mağlubiyetinide fenerden aldı
Zaten Sonrasında tepetaklak oldukbir tek başakşehiri biz yendik iki mağlubiyetinide fenerden aldı
Bilerek yaptılar hakemler şampiyon olsaydıkZaten Sonrasında tepetaklak olduk
Bilerek olduğunu nereden çıkardın?Bilerek yaptılar hakemler şampiyon olsaydık
Socarla İrlanda’da yurttaki arkadaşlarıma anlattım
O hatalar normal değil başkanı değiştirmek amacıBilerek olduğunu nereden çıkardın?
Keşke öyle yapsaydın. Yenilmeyi tercih ederdim, beraberlik en istemediğim sonuçtu şu maçtaAh be bunun "🤗 " yerine bunu "" yapsaydım kaybederdi. Neyse yinede puan kaybı olmuş
@Araf @xdragxx @Tolstoyevski @MasacRE @Sherlock
Bir dahakine inşallahKeşke öyle yapsaydın. Yenilmeyi tercih ederdim, beraberlik en istemediğim sonuçtu şu maçta![]()
Gönülden derken hangi anlamda gönüldenBir dahakine inşallah
Ama TS ile oynayacakca GS derim gönülden