Ebru Şahin, Cedi Osman İle Birlikte Görüntülendi!

Aynen, eski reytinglerde sorun var. Tablolar gözükmüyor maalesef. :(
mesela 2012 yılları bu site kadar düzenli yapar bir yer göremedim. Biraz medyafaresi arşivi gerçi TİAK yüzünden bir çok yer sildi. Anlamıyorum ne istiyorlar :(

mesela 2012 yılları bu site kadar düzenli yapar bir yer göremedim. Biraz medyafaresi arşivi gerçi TİAK yüzünden bir çok yer sildi. Anlamıyorum ne istiyorlar :(

Aynen, Medyafaresi veya Medyaradar'dan bakıyorum ben ama çok eskileri yok. Ranini'de sildi çoğunu. :(

@Gerekli24 iki gün önce yalanladıkları haberlerin ardından böyle rahat gezmeleri.. :A

EdBpJ7fX0AUczPE

EdBpJ7mX0AAv6az

Evet, açıklama yapmıştı Ebru ama görüntülendiler. :A Hatta kendileri poz vermiş. :F

Ebmj7_DXsAEGPpo

Olay yeni olduğu için Google'a yazınca çıkıyor olabilir etiketlerden konu. :A
@Gerekli24 iki gün önce yalanladıkları haberlerin ardından böyle rahat gezmeleri.. :A

EdBpJ7fX0AUczPE

EdBpJ7mX0AAv6az
Yalanladığı şey aynı anda iki farklı yerde iki ayrı insanla haberinin yapılması. İki ayrı aşk yaşadığının belirtilmesi. Yalanlamadan ziyade bir isyandı. Bence kızın açıklamasını çarptırıyorlar. O mesajı tekrardan okursan ne için yazıldığını anlarsın. Her seferinde biriyle isminin yazılmasından dolayı tepkisini göstermiş.

Yalanladığı şey aynı anda iki farklı yerde iki ayrı insanla haberinin yapılması. İki ayrı aşk yaşadığının belirtilmesi. Yalanlamadan ziyade bir isyandı. Bence kızın açıklamasını çarptırıyorlar. O mesajı tekrardan okursan ne için yazıldığını anlarsın. Her seferinde biriyle isminin yazılmasından dolayı tepkisini göstermiş.

Tamam, Ebru iki isim için yalanlama yaptı diyelim. Cedi Osman'da böyle bir yalanlama yapmıştı.

EbmjfARXgAE7u16

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Tamam, Ebru iki isim için yalanlama yaptı diyelim. Cedi Osman'da böyle bir yalanlama yapmıştı.

EbmjfARXgAE7u16
Gayet normal değil mi? Ebru'nun ismi bir kaç kişiyle anıldı diye yapma gereği duymuştur ve sonra daha fazla zarar görmemesi için artık el ele gezip başkalarıyla adının anmamasının önüne geçtiler.

İlişkisini ilk başta açıklamak zorunda değiller. Hem daha en baştaysa kendileride adlandıramadıkları için böyle bir açıklamayı doğru buluyorum. Daha yeni yeni konuşup tanışma aşaması olduğun biriyle hemen sevgili damgası vurulmasını kimse istemez.

Boy farkı çok :A
ebru şahin makyajsız pekde güzel değilmiş cedim yakıyor maşallah hayırlı uğur olsun

Son düzenleme:
Çok yakışmışlar demek ki haber yapıldığında ilişki yokmuş sonradan başlamış mutluluklar diliyorum çicek kızıma :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24