Allah’ım takipçilerini artırsın canım.Üçünü de yeterli dereceden seyretmedim ama Yasak Elma dedim.
Allah’ım takipçilerini artırsın canım.Üçünü de yeterli dereceden seyretmedim ama Yasak Elma dedim.
Her şey senaryo canım.Atiye ne ya Hekimoğlu nasıl Yasak Elma'dan az oy alır. 😡
Bu turu geçerse geçsin sampiyon olamayacakHer şey senaryo canım.
Üçünü de yeterli dereceden seyretmedim ama Yasak Elma dedim.
Seni kudurtuyor ama.Bu turu geçerse geçsin sampiyon olamayacak
Elenince sen kudurmayasın Sevmediğim ve bu kadar seçilmesini anlam veremediğim diziye şaşırmak kudurmaysa evet kuduruyorumSeni kudurtuyor ama.
Ben niye kudurayım, herkesin görüşüne her zaman saygı duyarım. Entrika dizisi diye aşağılamak da saçma.Elenince sen kudurmayasın Sevmediğim ve bu kadar seçilmesini anlam veremediğim diziye şaşırmak kudurmaysa evet kuduruyorum
Doğru sonuçta buradan Aşkı Memnular da geçti ancak ben onu da izlemedim bir kaç bölüm dışında. Entrika dizilerini daha ziyade bir kişinin birden fazla kişiyle yok artık dedirtecek ilişki düzeyini sevmiyorum çünkü hem benim ilgi alanım değil hem de sınır tanımı yok. Bu da senaristin işine yarıyor. Millet izliyor bana saçma geliyor. Bu arada izlediğim entrika dizileri de var. Ama oyuncular için çoğu.Ben niye kudurayım, herkesin görüşüne her zaman saygı duyarım. Entrika dizisi diye aşağılamak da saçma.
Üçünü de izlemediğim için karışmak istemedim burayaBuraya oy vermemişsin. @MasacRE