Cemal Canı şampiyon olacak bir karakter olarak görmüyordum;birkaç kerede yazdım ki dün akşam aynı cümleyi kendiside kurdu ama bireysel dönemdeki Sercandan sonra en başarılı olması,takım oyunlarındada öyle yada böyle başarılı olması...iyice sempati topladı ( kendi adıma yazıyorum); ve genel olarak tüm yarışmacılar tarafından sevilmeside ona büyük kazanç oldu. barış hep donuktu,uzaktı.... çok sevilmedi sanırım parviz birde berkan ile çok iyi anlaştı. başlarda başarılıydı sonra sakatlıkdan sonra bir daha toparlamadı... sercanda sakatlandı ama sakatlıkdan sonra bireyselde hepsini sildi süpürdü...
neticede barışın son dönemde başarısız kalması;genel olarak yiyerek ve uyuyarak bir hayat sürmesi belkide bugün onu ikinci yaptı.
cemal yarışmacıların çoğu tarafından desteklendi ve destekleyen yarışmacılarında kendi kitleleride cemali destekledi.
cemal fenomen değildi ve unutmayın barış daha yarışmaya girdiğinde şampiyon diye algı başladı 5.5 ayda bunu dinledik..
ama sonuç Cemal Can oldu.
Tebrikler...
@Dosi @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Bully @eskici @12.Adam @Angelica @Emre Ozansoy ve diğer tüm takip edenler.