Ceren'imom için.İlker için zaar. @xemrexxx
Ceren'imom için.İlker için zaar. @xemrexxx
Aynen SÇK bence biraz da Fox Play'de devam etse olurBay Yanlış kesin gidici, Sen Çal Kapımı da Aralık'ta gider.
Hadi ordan parlakçı başı. .ssCeren'imom için.
36 bölüm böyle kısır bir senaryo için çok fazla haklısın.Hikayesi nereye evrilecek merak ediyorum. Sınıftan çıktıktan sonra tekrar mı rehin alınacak. Güzel toparlanıp bitmeli. Saçmalanan öykülere tahammülüm yok.
Oraya alma zahmetinde bulunmadan final yaptırırlar.Aynen SÇK bence biraz da Fox Play'de devam etse olur
Bence o zamana kadar fandomlar falan ısrar ederse denerlerOraya alma zahmetinde bulunmadan final yaptırırlar.
Hiç sanmıyorum ben.Bence o zamana kadar fandomlar falan ısrar ederse denerler
36 bölüm böyle kısır bir senaryo için çok fazla haklısın.
Ya biraz kendi kendimize heves edelim bir rahat rahat hayal kurdurmadınHiç sanmıyorum ben.
Orijinali bitmiş 10 bölüm sürmüş diye biliyorum.Tekrara düşüp saçmalayacaklar diye korkuyorum. Orjinali daha bitmemiş. Çok saçmalamazlar bence.
İzliyorsun galiba bu kadar heves ettiğine göre.Ya biraz kendi kendimize heves edelim bir rahat rahat hayal kurdurmadın
İlk bölümün çoğunu izledim yarın da izliyorum yoksa sen izlemiyor musunİzliyorsun galiba bu kadar heves ettiğine göre.
Orijinali bitmiş 10 bölüm sürmüş diye biliyorum.
Kendinle karıştırma beni.Hadi ordan parlakçı başı. .ss
Benim gibi namusu için yaşayan birine laf atmaya utanmıyor musun?Kendinle karıştırma beni.
Yok hiç işim olmaz.İlk bölümün çoğunu izledim yarın da izliyorum yoksa sen izlemiyor musun
Ondan hiç haberim yok.Sezon finali yaptı. 2. sezon yayınlanacak diye okumuştum.:
Namus ve sen.Benim gibi namusu için yaşayan birine laf atmaya utanmıyor musun?
Sanırım sevmiyorsun yaz dizileriniYok hiç işim olmaz.