Operasyon - FavoriForumum Yeni Dizi - 18 Ekim 20.15

bu bölüme puanınız

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

• 7

• 8

Oy: 1 16.7%
  • 9

Oy: 1 16.7%
  • 10

Oy: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

Frank Woods

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
21
Puanı
259
Önemli Not: Dizi "Vatan" olarak duyuruldu ama senaryo değişince isim de değişti bilginize. Diziye puan vermeyi de unutmayınız.

12 Aralık 1965, A.B.D.,Pentagon, Gizli Oda

(Başkan Kennedy: A.B.D. başkanı)

Başkan Kennedy: Sana çok önemli bir görev vereceğim. Elimizdeki en iyi adam senmişsin... Göster kendini!

Towson: Görevim tam olarak nedir başkan?

Başkan Kennedy: Düşman Rusya'daki en büyük tehlikelerden biri olan Dr. Dimitrov ve onun tüm ekibini öldürmek... Seninle birlikte Çavuş Simson da gelecek Başçavuş Towson. Bitirin şu işi, göreyim sizi!

Towson: Tamam başkan... Olmuş bilin bu işi.

Başkan Kennedy: Sana güveniyorum, hoşça kal.

(Başçavuş Towson çıkar. Yolda Pentagon çalışanı Maria'yı görür. Maria onun sırtına elini koyar. )

Maria: Gelsene yakışıklı şu odaya.

(Towson cevap vermeden odaya gelir.)

Towson: Çok güzelsin.

(Maria, Towson'ı öpmeye başlar. Towson da ona katılır... 2-3 saat geçer.)

Maria: Gidiyor musun?

Towson: Evet.

Maria: Tekrar görüşelim, özletme kendini...

(Towson çıkar. Pentagonun önünde onu bir araba beklemektedir. İçine geçer.)

Towson: Siz Çavuş Simson olmalısınız.

Simson: Evet, sizinle tanışmak büyük bir şereftir Towson, gidip şu işi bitirelim.

Towson: Tamamdır, gidelim.

(Araba hareket eder.)

15 Aralık 1965, Rusya

Towson: Şu helikoptere bakın! Çavuş Simson geliyor.

(Helikopter iner. )

Towson: Sizi görmek güzel Simson.

Simson: Sizi de görmek çok güzel Towson.

Towson: Amerika için savaşmaya gidiyoruz! Amerika için! Amerika için! Sovyetleri buralardan silmeliyiz!

Simson: Hadi bitirin şu işi! İlk görev buradan 500 metre ötedeki Sovyet barınağına girmek Dr. Dimitrov'un orada olduğunu sanıyoruz.

Towson: Hadi gidelim! Her şey Amerika için!

Askerler: Her şey Amerika için!

Simson: 4'e bölüneceğiz sığınağın 4 kapısı var.

Towson: İçeri giriyoruz!

1.Bölümün Sonu

Son düzenleme:
güzel olmuş 10 puan verecektim ama yanlışlıkla 9 puan verdim:D

Bana göre hiçbir dialog gerçekçi olmamış.

Ama yinede emek var.Teşekkür ederim.Puan vermeyeceğim verirsem düşük veriririm.Ortalamayı düşürmeyeyim şimdi:D

Ortalama önemli değil ver puanını :D

Bu hikayeyi yazarken bir oyundan esinlendim ve oyun da yaşanmış bir olaydan alıntıydı bunu da belirteyim yalnız :D

Gerçekçi olmamış, derken açar mısınız bir de :D

Gerçekçi derken saçma olmuş.Oyun'la dizi çok farklı şeyler yalnız:D

İşte dizi olmamış oyun olmuş bu:D

Ben diyalogları beğenmedim.Bu benim görüşürüm.Oyda vermedim sonra kim 6 verdi filan dersiniz diye.

Ya seninle tartışmaya girmeyeceğim :D

Gerçekçi olmamış, diyorsun aç, diyoruz açmıyorsun yorumunu dikkate almadım bundan dolayı :D

1-) ya mesela komutanın kendinden düşük rütbeli veya görev verdiği birine hoşça kal demez askeriyede en azından 😉

2-) Gelsene yakışıklı şu odaya. olaya yeni başlamışsın maria mıdır nedir onun kim olduğunu bilmiyoz hemen gelesene yakışıklı nereden tanıyor maria bu adamı ? gibi....

3-)
Evet, sizinle tanışmak büyük bir şereftir Towson, gidip şu işi bitirelim. Seninle tanışmak şereftir diyor ama emiri bu veriyor oysa karşısında ki emiri vermeliydi :) bunlar gibi yazmıyım hepsini :)

1-) ya mesela komutanın kendinden düşük rütbeli veya görev verdiği birine hoşça kal demez askeriyede en azından 😉

2-) Gelsene yakışıklı şu odaya. olaya yeni başlamışsın maria mıdır nedir onun kim olduğunu bilmiyoz hemen gelesene yakışıklı nereden tanıyor maria bu adamı ? gibi....

3-)
Evet, sizinle tanışmak büyük bir şereftir Towson, gidip şu işi bitirelim. Seninle tanışmak şereftir diyor ama emiri bu veriyor oysa karşısında ki emiri vermeliydi :) bunlar gibi yazmıyım hepsini :)

1-) Der niye demesin sen askere gittin mi gittiğin zaman anlarsın der mi demez mi bizde denmese bile buralarda deniyor :D

2-) Maria denilen kadın bu adama sarkıntılık yapıyor adam da istiyor demek ki bir şey yaşamaya gidiyor ilişki yaşamaları için tanışmaları gerekmez, anlık duygularına yenik düşüyorlar :D:D

3-) Gidip şu işi bitirelim, derken emir vermiyor orada grup çalışması var, sen rütbe olayına fazla takmışsın. Birisi çavuş birisi başçavuş birisi general diğeri er değil :D

Kötü eleştiri yapanlar onlarıda gördük dizilerini hiç bir senaryo kusursuz değildir:D Kanıttan alıntı:D

1-) Der niye demesin sen askere gittin mi gittiğin zaman anlarsın der mi demez mi bizde denmese bile buralarda deniyor :D

2-) Maria denilen kadın bu adama sarkıntılık yapıyor adam da istiyor demek ki bir şey yaşamaya gidiyor ilişki yaşamaları için tanışmaları gerekmez, anlık duygularına yenik düşüyorlar :D:D

3-) Gidip şu işi bitirelim, derken emir vermiyor orada grup çalışması var, sen rütbe olayına fazla takmışsın. Birisi çavuş birisi başçavuş birisi general diğeri er değil :D

1-) Askere gitmedim ama hiç zannetmiyorum komutanın hoşça kal evladım diyeceğini :F
2-) Maria denen kadından artık kalmadı pek gördüğü erkeği odaya çekecek kadınlardan... haa öyle kadınlar yok mu az da olsa var onlarda belli evlerde yaşıyorlar...
3-) başçavuşa çavuş bile olsa rütbedir sözünü dinlemen lazım askerde böyle rütbeye takma değil gerçekler 😉