- Reaksiyon puanı
- 114,044
- Puanı
- 1,060
Bizlerle birlikte nice nice güzel Sabarlı mesajlara 🤗
Zaman çok hızlı akıp geçiyor gerçekten, 6 sene geçmiş daha dün gibidir... Hediyelerin her biri harika, çok teşekkür ederim Ne kadar çok şeye hayranmışım öyle 😱Ekli dosyayı görüntüle 89670Forumumuzun Galatasay, Dark, Lost, The Godfather ve İstanbul hayranlığı ile bilinen, son zamanlarda çenesi açılan sevilen üyesi @Tolstoyevski 'nin bugün forumdaki 6. Yılı.
Bizlerle birlikte nice nice güzel Sabarlı mesajlara 🤗
2027'de 30'u bulmuş olacağız, o zamanları görebilirsek artık kim öle kim kala diyelim darısı senin 6.yılına teşekkür ederimTebrikler @Tolstoyevski umarım bir 6 sene daha devirirsin
Teşekkür ederim, hep birlikte inşallah. ☺@Tolstoyevski tebrikler ediyorum nice yıllara
Fotolardan vişneli ağaç harici hepsi başka mahalleden birisi yanlışlıkla girmiş ama olsunZaman çok hızlı akıp geçiyor gerçekten, 6 sene geçmiş daha dün gibidir... Hediyelerin her biri harika, çok teşekkür ederim Ne kadar çok şeye hayranmışım öyle 😱
İki unutulmaz parçayı da dinliyorum şu an...
İlk sıradakini diyor olmalısın ama olsun onu da gözüm ısırıyor bir yerlerden. 4.sıradaki ağaç yolu oldukça serin ve sakinleştirici duruyor, sonbaharda bir başka güzeldir.Fotolardan vişneli ağaç harici hepsi başka mahalleden birisi yanlışlıkla girmiş ama olsun
Yok 2. sıradaki o ağaçta poşet asılı kalmıştı, o yüzden çekmiştim. Galeride okadar yeşilliklerle dolu foto varki kolaj yaparken farketmemişim belki bir ara değiştiririmİlk sıradakini diyor olmalısın ama olsun onu da gözüm ısırıyor bir yerlerden. 4.sıradaki ağaç yolu oldukça serin ve sakinleştirici duruyor, sonbaharda bir başka güzeldir.
Dördü de harika çekim bence değişmesine gerek yok Özellikle birincisindeki bulut gökyüzü detayı mükemmel... 😱Yok 2. sıradaki o ağaçta poşet asılı kalmıştı, o yüzden çekmiştim. Galeride okadar yeşilliklerle dolu foto varki kolaj yaparken farketmemişim belki bir ara değiştiririm
O ilk foto profilimde paylaştığım manzaralı fotonun yukarı kısmı o nu da geçenlerde çektim
Güneş çıkınca hırkayı çıkarıyordum, bulut arkasına gidince tekrar giyiyordum, garip bir gündüDördü de harika çekim bence değişmesine gerek yok Özellikle birincisindeki bulut gökyüzü detayı mükemmel... 😱
Çok teşekkür ederim hep birlikte umarım nice senelere. GS forması bende yoktu iyi oldu bu umarım kalan 2 maça şans getirir.Tebrik ederim forumun felsefecisi... @Tolstoyevski Nice bol mesajlı bol forumlu yıllara..Kardeşim bende bir galatasaraylı olarak hediyem....
Galatasarayın yeni forması
Ekli dosyayı görüntüle 89671
Sizin oraların meşhur ismi Thor adına ilginç bir günmüş anlaşılan, dengesini şaşırıyor olabilir Thor meşhur, değil mi oralarda? Filmlerden önce de meşhur olmalı yani Marvel filmlerini demiyorum.Güneş çıkınca hırkayı çıkarıyordum, bulut arkasına gidince tekrar giyiyordum, garip bir gündü
UmarımÇok teşekkür ederim hep birlikte umarım nice senelere. GS forması bende yoktu iyi oldu bu umarım kalan 2 maça şans getirir.
Dilerim şans getirir.... @TolstoyevskiÇok teşekkür ederim hep birlikte umarım nice senelere. GS forması bende yoktu iyi oldu bu umarım kalan 2 maça şans getirir.
Seninde kutlama konunu açmak veya açılana hediye vermek nasip olur umarım maalesef 40 bin konun bile var. Artık yıldönümüne inşallahSabri abi nice 6 yıllara
Benim hiçbir şeyim açılmaz Yıldönümüne de bilmem kaç ay var Artık eylülde xdragxx'in en favori üye oluşunun 8.yılı diye açarsınızSeninde kutlama konunu açmak veya açılana hediye vermek nasip olur umarım maalesef 40 bin konun bile var. Artık yıldönümüne inşallah