- Reaksiyon puanı
- 29,987
- Puanı
- 1,059
Aman bunun reytinginden ne olur ya, 0.01 falan etkiler ancak gidişi
Aman bunun reytinginden ne olur ya, 0.01 falan etkiler ancak gidişi
Performans şampiyonu elendi, Survivor bitti. Sonuç ortada.Aman bunun reytinginden ne olur ya, 0.01 falan etkiler ancak gidişi
O elenmeden önce de düşmüştü reytingler Acun bu sene meydanı boş buldu diye uzattı da uzattı yarışmayı, ondan böyle olduPerformans şampiyonu elendi, Survivor bitti. Sonuç ortada.
Yan Caman > Icun Alıcalı... @Sherlock
Ben zamanında @Sherlock beyciğimi uyarmıştım bu konuda ama kendisi beni dinlemedi...
Sonuç da bu işte...
Reisim bee. Bugün tekrar göreceğiz kendisini yüzleşme bölümünde
Reisim bee. Bugün tekrar göreceğiz kendisini yüzleşme bölümünde
Aynen herkes olacak bugün. Reisim mavi boncuk dağıtır, kalan herkesle arası iyi ne de olsaDemek bu akşam reisim var... Reisimin olacağı kısımlara bakılır.
Aynen herkes olacak bugün. Reisim mavi boncuk dağıtır, kalan herkesle arası iyi ne de olsa
O da seyirci koltuğunda izleyeceği için gömmeye gerek yok keliSercan'ı gömeriz ahahahaha. @Bully @Maskeli Fedai
O da seyirci koltuğunda izleyeceği için gömmeye gerek yok keli
İşte bu saatten sonra bir önemi kalmadı gömmenin Şerlok beyciğim. Ama yine de hobi olarak gömebilir tabi reisim kendi bilirYok yok, biz değil reisim gömecek Utku beyciğim. Gerçekleri bir bir suratına vuracak yine.
Sercan'ı gömeriz ahahahaha. @Bully @Maskeli Fedai
O kel dediğiniz kişi nasıl da reisinizi eledi zaaaaaaaaO da seyirci koltuğunda izleyeceği için gömmeye gerek yok keli
İşte bu saatten sonra bir önemi kalmadı gömmenin Şerlok beyciğim. Ama yine de hobi olarak gömebilir tabi reisim kendi bilir
O kel dediğiniz kişi nasıl da reisinizi eledi zaaaaaaaa
İşinize bakın pis hainler Nisa nasıl da elendiUtku beyciğim ne diyor yine bu Hainli Fedai...
O kel dediğiniz kişi nasıl da reisinizi eledi zaaaaaaaa
Kel de reisimin hasretine dayanamadı ve hemen ardından peşinden gitti...Utku beyciğim ne diyor yine bu Hainli Fedai...
İşinize bakın pis hainler Nisa nasıl da elendi
Bütün ünlüler takımını yok ettik Şerlok beyciğim. Hepsi şimdi evlerinden takip ediyorlar Survivor'uAycan, Yunus Emre ve en son Sercan nasıl elendi peki... @MasacRE
Kel de reisimin hasretine dayanamadı ve hemen ardından peşinden gitti...