Teşekkür ederim emre @Emre OzansoyHayırlı olsun, programlarında bol reytingler.
Teşekkür ederim emre @Emre OzansoyHayırlı olsun, programlarında bol reytingler.
Abla senin programların afişini hazırladım....Projeler tanıtım yerine koydum bakabilirsin... @Angelica
Değiştirdim abla....Afişler güzel olmuş ta ben burç yorumlarını haftalık açıyorum pazartesi açacam yazıyı değiştir Haftalık Burç Yorumları yap
Hayırlı olsun yeni kanalın @STARAN
Yeni dizin ''Adalet'' hayırlı olsun...Umarım sosyal alt yapısı güzel bir proje çıkartırsın ortaya,şimdiden merakla bekliyorum.Teşekkur ederim abi..
Dizi benim yalnızYeni dizin ''Adalet'' hayırlı olsun...Umarım sosyal alt yapısı güzel bir proje çıkartırsın ortaya,şimdiden merakla bekliyorum.
o isim forumda sıkıntı yaşatırDizi benim yalnız
Bu arada pek sosyal alt yapı sosyal mesaj gibi bir şey yok düz ilerleyen bir hikayeYeni dizin ''Adalet'' hayırlı olsun...Umarım sosyal alt yapısı güzel bir proje çıkartırsın ortaya,şimdiden merakla bekliyorum.
Ben @STARAN a da sordum da sanırım o da pek tahmin edemedi değiştirelim o zaman zaten 1 hafta var diziyeo isim forumda sıkıntı yaşatır
ben Adalet peşinde diye bir dizi yazdım 31 bölüm sürdü sonlara doğru ismi tepki aldıBen @STARAN a da sordum da sanırım o da pek tahmin edemedi değiştirelim o zaman zaten 1 hafta var diziye
Ben şu anlık mini dizi olarak hazırlamak istiyorum da aslında içinde hiçbir şekilde gönderme falan yok düz kendi içinde ilerleyen bir hikaye ama dediğin gibi olabilir yarın konuşruz yeni isminiben Adalet peşinde diye bir dizi yazdım 31 bölüm sürdü sonlara doğru ismi tepki aldı
Sanmıyorum sıkıntı yaratacağını ''Sorgu''nun sloganı ve içeriği sıkıntı yaratmadı şimdilik,senin isimden hiç yaratmaz.Ben @STARAN a da sordum da sanırım o da pek tahmin edemedi değiştirelim o zaman zaten 1 hafta var diziye
Ben de yaratacağını düşünüyorum sonuçta senin dizinde mesajlar falan da vardı ben öyle bir şey yapmadım normalde komedi olarak yazacaktım da onu beceremedim gibiydiSanmıyorum sıkıntı yaratacağını ''Sorgu''nun sloganı ve içeriği sıkıntı yaratmadı şimdilik,senin isimden hiç yaratmaz.
Sihirli annemi yazdığımda birinci bölümde tepki çekti amerika konusu uyarlanmazSanmıyorum sıkıntı yaratacağını ''Sorgu''nun sloganı ve içeriği sıkıntı yaratmadı şimdilik,senin isimden hiç yaratmaz.
Uyarlama dediğin benim dizim miSihirli annemi yazdığımda birinci bölümde tepki çekti amerika konusu uyarlanmaz
Komedi türü ise ''Adalet''ismi zaten uymazdı.Ben de yaratacağını düşünüyorum sonuçta senin dizinde mesajlar falan da vardı ben öyle bir şey yapmadım normalde komedi olarak yazacaktım da onu beceremedim gibiydi