Emre Ozansoy
Moderatör
Hayırlı olsun, programlarında bol reytingler.
Sana tavsiyem;
@Ask_101 ile konuş seneryosuna kendi kanalına taşıt.
@Angelica ile görüş haftalık hadis-ayet ve burç yorumları ile ilgili olarak.
ve @Emre Ozansoy ile görüş bir detay hakkında Biz tam ikna edemedik ama belli olmaz 😉
Benim senaryom kanala kalite ve renk katar ama şimdilik herhangi bir kanalda olmayı düşünmüyorum.Sana tavsiyem;
@Ask_101 ile konuş seneryosuna kendi kanalına taşıt.
@Angelica ile görüş haftalık hadis-ayet ve burç yorumları ile ilgili olarak.
ve @Emre Ozansoy ile görüş bir detay hakkında Biz tam ikna edemedik ama belli olmaz 😉
Benim senaryom kanala kalite ve renk katar ama şimdilik herhangi bir kanalda olmayı düşünmüyorum.
Belki senaryo daha bir ilerleyince ve konu dahada açılınca kanala taşırım ama biraz daha oturmasını bekliyorum.Bence bir kanalda yayınla daha iyi olur
Belki senaryo daha bir ilerleyince ve konu dahada açılınca kanala taşırım ama biraz daha oturmasını bekliyorum.
Oturursa kanalın reyting açısından daha iyi olur diye düşünüyorumSen bilirsin oturursa kanal da da oturmazmı
Oturursa kanalın reyting açısından daha iyi olur diye düşünüyorum
Teşekkür ederim abla..Kanalın hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum desteğim seninle
1-2 bölüm sonra kanalına taşımayı düşünüyorum ''Sorgu''yu,senin için uygun olur mu?Teşekkür ederim abla..
Peki hangi günler ve saat kaçta?Tamam 3. Bölümden itibaren yayımla...
Salı ve Çarşamba 19.00Peki hangi günler ve saat kaçta?
Kanalın tanıtım bölümüne eklersen sevinirim.Salı ve Çarşamba 19.00
Ekleyecem afişini hazırlayayımKanalın tanıtım bölümüne eklersen sevinirim.
''SORGU''yu tercih etmekle çok iyi yaptın,pişman olmayacaksın.Abla senin programların afişini hazırladım....Projeler tanıtım yerine koydum bakabilirsin... @Angelica
Hayırlı olsun...''SORGU''yu tercih etmekle çok iyi yaptın,pişman olmayacaksın.