Erdal Beşikçioğlu 'Kimsesizler' Dizisinde! | FOX

Ben de Allah'tan çok yok diye biliyorum yoksa saçmalamadığı sürece ben de bırakmam :F

Yasak Elma, Baraj, Öğretmen, Mucize Doktor, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ı TV'den takip ediyorum. :A Sadece 2 günüm boş TV'de. :F

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Öğretmen'i senin tavsiyenle izleyeceğim KYİA'ya devam etmek istiyorum onun haricinde ben de bir de Babil var :F

Öğretmen'i bence kesinlikle izlemelisin. :bhr: İlker Kaleli harikalar yaratıyor dizide. :Z

KYİA'yı Survivor gelince internete bırakmıştım ama keşke bırakmasaydım. :A Babil'e hiç bakmadım tam olarak. :(

Öğretmen'i bence kesinlikle izlemelisin. :bhr: İlker Kaleli harikalar yaratıyor dizide. :Z

KYİA'yı Survivor gelince internete bırakmıştım ama keşke bırakmasaydım. :A Babil'e hiç bakmadım tam olarak. :(
Bakıcam zaten ön yargım da yok :A
KYIA'yı ben televizyonla bir bıraktım bu arada Babil'e tamamen bak bence bölüm olarak bütünü çok iyi

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bakıcam zaten ön yargım da yok :A
KYIA'yı ben televizyonla bir bıraktım bu arada Babil'e tamamen bak bence bölüm olarak bütünü çok iyi

Babil'e aslında Birce Akalay için bakmayı istedim, ama Arka Sokaklar izleyesim tuttu Cuma günleri. :A Bakamadım. :F Belki bakarım bende. :Z

Ne mana. 😱 Umarım Adı Efsane gibi bu diziyi de yarıda bırakır sonradan. :A

Hangi kanala giderse gitsin seyirciyi de o kanala götürür bir aktörden daha fazlası Erdal Beşikçioğlu

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Kötü bir karakteri canlandırsın. Kötü karakteri oynarsa izlenir.

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy