Haftanın En Çok Görüntülenen Konuları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Haftanın En Çok Mesaj Yazılan Konuları
Haftanın En Çok Reaksiyon Puanı Alan Mesajları
Sistemi değiştiriceğizzzz birlikte el ele Şoklar/ilginçlikler/üzüntüler de reaksiyonlara sayılacak artık @Sherlock @bazinga @Bully@xdragxx @Sherlock yine üstler bize kalmış
Bu hafta durulalım biraz
🐐 spor ile yine zirveyi kapmışım reaksiyonda @pompy sayesinde
Bana ilginç atan @Forumdash seni kınıyorum sayılmamış görüldüğü gibi @Özgür
@Tolstoyevski
Geçen hafta açıklık getirdim o hit meselesine. 1500 üstü oldumu sistem 2000 gösteriyor ama burda net oran belli oluyor @Sherlock
Geçen hafta açıklık getirdim o hit meselesine. 1500 üstü oldumu sistem 2000 gösteriyor ama burda net oran belli oluyor @Sherlock
Aynen her ikisi. Geçen hafta Aserat'a senin gibi sormuştu.Ben sadece mesaj sayısında öyle oluyor diye biliyordum, demek görüntülemeler de öyleymiş...
1500 falan üzeri olunca 2000 gösterebiliyor.
Mesaj sayılarında aynı şey oluyor. Daha önce farketmiştim bunu 😊 @Sherlock
Teşekkür ediyorum. @Aserat
O ne saçma şeymiş öyle. 😱
Hem mesaj hem de hit için aynı şey geçerliYürüttüğüm enler listesinden biliyorum. 1700'lerdeyken 2000 mesaj olarak gösteriyordu. Konuya girince asıl rakam görünmekte 😊
Hem mesaj hem de hit için aynı şey geçerli
Şunu buraya iliştireyim @Emre Ozansoy
Haklısın ama bu şekilde.Aslında bu görüntüleme sayıları tam olarak gözükmeli 999'dan sonra 1K, 2K diye yazıyor. Direk 1111 diye yazmalı aşağıda.
Haklısın ama bu şekilde.
Ben yeni telefonla hiti görmeye başladım. Daha önce hiç bilmiyordum
Eski telefonumda olmuyordu o. Bunda farketmiyor, her iki tarayıcıdan da oluyor ekranı büyük bunun. Geçen eski telefonuma baktım internete ve zor girdim. İnsanoğlu çok çabuk alışıyor yeni şeylere ve eskileri unutuyorTelefonda dikey olarak değil de yatay olarak kullanınca gözüküyor. Telefondan Chrome yada başka bir uygulamadan bakınca da Masaüstü görünümü yapınca gözüküyor.
Eski telefonumda olmuyordu o. Bunda farketmiyor, her iki tarayıcıdan da oluyor ekranı büyük bunun. Geçen eski telefonuma baktım internete ve zor girdim. İnsanoğlu çok çabuk alışıyor yeni şeylere ve eskileri unutuyor
O duyguyu unutmuşum. 3 senedir sadece mobilim. Bir tek anketli etkinliklerde zorlanıyorum. Başka türlü alıştımTelefondan foruma girmek zor oluyor. Bilgisayardan çok rahat. Daha kullanışlı...
O duyguyu unutmuşum. 3 senedir sadece mobilim. Bir tek anketli etkinliklerde zorlanıyorum. Başka türlü alıştım
evet, bilgisayarım yokAnketleri telefondan mı açıyorsun? 😱