2010-2011Bu sezon hangi kupayı istedik biz?
Sürekli 2010-2011 hatırlatmasını yapmıyorsunuz sanki
2010-2011Bu sezon hangi kupayı istedik biz?
Biz iki yıldır sahaya odaklandığımız için ciddi manada eskisi kadar o polemiklerin içine girmiyoruz. Çünkü orası bir girdap. Oraya düşen takım sahada bir şey yapamayıp taraftara oynamanın peşindedir.2010-2011
Sürekli 2010-2011 hatırlatmasını yapmıyorsunuz sanki
Aykut kardeşim bana Trabzonspor'un şike yaptığına dair bir kanıt sunabilirsen mutlu olurum. Bak mesela ben sana böyle videolar ve fotoğraf atabiliyorum.Aman Aykut boşver uğraşma diyorum ama dayanamıyorum
Trabzon'dan FIFA'ya kafa karıştıran cevap - Trabzonspor
3 Temmuz'dan bu yana 2 yıldır şampiyon biziz diyen Trabzonspor'un yaklaşık bir yıldır FIFA'da süren Wisla Krakow davasındaki savunması 'Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' dedirtti.www.sporx.com
Şu tapeler tamamen doğru olsa sence Trabzonspor twitter hesabı ve diğer takımlar bunları ikide bir gündeme getirmez mi? Tapelerin yalan olduğunu kabul etmediğini defalarca kez dile getirdik bir kişi de itiraz edemedi. Fetöcü bir polis dahi tapeleri kendilerinin düzenlediğini itiraf etti. O dönem Fetö'nün isteyip de yapamayacağı bir şey yoktu.Aykut kardeşim bana Trabzonspor'un şike yaptığına dair bir kanıt sunabilirsen mutlu olurum. Bak mesela ben sana böyle videolar ve fotoğraf atabiliyorum.
Bizim takım seneye de şampiyonluğa oynayacak, o yüzden 3 temmuz şike falan umurumuzda değil. Bundan 4-5 sene önce de fenerlilerin umurunda değildi 3 temmuz.
Yenilirsiniz 5 kırmızı kart görürsünüz onyekuruda yok Monaco geriye çağırmışBen ne zaman görsem Trabzonspor taraftarı, “2010-2011 şampiyonu biziz, kupamızı verin” minvalinde takılıyor. Nasıl umurunuzda değil pek anlamadım açıkçası, bu hafta küçük bir ihtimal ama sizi yenersek ve Başakşehir şampiyon olursa da yine benzer mesajları göreceğime eminim. Şu dönem biraz unutuldu sadece.
Şu tapeler tamamen doğru olsa sence Trabzonspor twitter hesabı ve diğer takımlar bunları ikide bir gündeme getirmez mi? Tapelerin yalan olduğunu kabul etmediğini defalarca kez dile getirdik bir kişi de itiraz edemedi. Fetöcü bir polis dahi tapeleri kendilerinin düzenlediğini itiraf etti. O dönem Fetö'nün isteyip de yapamayacağı bir şey yoktu.
Bu olayın başından beri sahaya odaklanan takım o mevzuları unutup güncel başarının peşine düşüyor. Şu anda roller değişti. Önceki senelere göre deli gibi savunma yapan kimse yok benim etrafımda. Şu günlerde bu olayı dile getirenlerin primden başka amacı yok.Ben ne zaman görsem Trabzonspor taraftarı, “2010-2011 şampiyonu biziz, kupamızı verin” minvalinde takılıyor. Nasıl umurunuzda değil pek anlamadım açıkçası, bu hafta küçük bir ihtimal ama sizi yenersek ve Başakşehir şampiyon olursa da yine benzer mesajları göreceğime eminim. Şu dönem biraz unutuldu sadece.
Önemli olan çevren değil ki kulüp resmi hesabıOndan mı o tapelerle bizi UEFA'ya şikayet etmişlerdi.
Bu olayın başından beri sahaya odaklanan takım o mevzuları unutup güncel başarının peşine düşüyor. Şu anda roller değişti. Önceki senelere göre deli gibi savunma yapan kimse yok benim etrafımda. Şu günlerde bu olayı dile getirenlerin primden başka amacı yok.
Tamam da önceki senelerle bu seneki tepki aynı değil ki? 2 sene önce her söze cevap verme peşinde koşuyorlardı. Şimdi çıkıp sadece günün anlamına uygun bir paylaşım yapıp bırakıyorlar.Önemli olan çevren değil ki kulüp resmi hesabı
Biraz azalmış olabilir ama hala bizden fazla tepki gösteriyorsunuzTamam da önceki senelerle bu seneki tepki aynı değil ki? 2 sene önce her söze cevap verme peşinde koşuyorlardı. Şimdi çıkıp sadece günün anlamına uygun bir paylaşım yapıp bırakıyorlar.
Sabahtan beri bütün kurumsal hesaplardan ve futbolcularının tweetlerini alıntılayıp paylaşım yapanın bizim takım olduğunu sanmıyorum.Biraz azalmış olabilir ama hala bizden fazla tepki gösteriyorsunuz
Bizimki bir günlük meseleSabahtan beri bütün kurumsal hesaplardan ve futbolcularının tweetlerini alıntılayıp paylaşım yapanın bizim takım olduğunu sanmıyorum.
bizi beşiktaşa çevirmek istiyorlar o olay olmasa başakşehir kurulmazdı @xdragxxBiraz azalmış olabilir ama hala bizden fazla tepki gösteriyorsunuz
Başkanınız verdiği iki röportajdan birinde bu meseleyi konuşuyor ama.Bizimki bir günlük mesele
başakşehir şampiyon çıkar gibi hissediyorumBaşkanınız verdiği iki röportajdan birinde bu meseleyi konuşuyor ama.
Geçen hafta tam kadro GS'yi yenemediler. Hoca değişti ama takımın son hafta fobisi değişmedi.başakşehir şampiyon çıkar gibi hissediyorum
berabere biter iki maçta galatasaray 0-0 trabzonsporGeçen hafta tam kadro GS'yi yenemediler. Hoca değişti ama takımın son hafta fobisi değişmedi.
Her TS'linin gizli sevdasıdır FB.@mesmeso61'in Fenerbahçe'ye olan sevgisi çok büyük. Tartışmaya girmeye bayılıyor. Biz de Trabzonspor'u çok seviyoruz zaten, sık sık ziyaret edeceğiz.
9 tane sayılmayan şampiyonluğundan kaynaklı beşiktaşın saydıkları versiyonu şimdiki adı ziraat türkiye kupası @Sherlock
TFF'nin sitesinde bu 28 şampiyonluğu bir bütün olarak gösteren herhangi bir veri var mı? 19 lig şampiyonluğuna ek olarak 9 şampiyonluk ile alakalı herhangi resmi bir veri var mı TFF'nin resmi sitesinde? Varsa gönderir misin buradan ekran görüntüsünü alarak.
Ekli dosyayı görüntüle 68230
"Türkiye 1.Liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında BEŞİKTAŞ Kulübünün 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır."
Önceki yıllardan yalnızca Beşiktaş'ın iki şampiyonluğu resmi olarak kayıt altına alınmış. Bu durumda hem Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi, hem de sen hayal ürünü gerçekliklerle kendinizi 28 kere Türkiye Şampiyonluğu almış olarak görmüş oluyorsunuz. Ki bu da yanlış bilgi verdiğin anlamına geliyor.