Kesinlikle, sen kadrolu elemamsın. Aslında kanalda pay verme gibi bir fikrim vardı eskiden. İyice dartayım. 2 gündür aç gözlülük yapıp sinir ettin beni
Konuk ben de bilmiyorumseni ayarladım tek
![]()
Cevapsız Sorular: All Star ne zaman yapacağız?
Kesinlikle, sen kadrolu elemamsın. Aslında kanalda pay verme gibi bir fikrim vardı eskiden. İyice dartayım. 2 gündür aç gözlülük yapıp sinir ettin beni
Konuk ben de bilmiyorumseni ayarladım tek
![]()
Sanmıyorum Menes'in de her konuda bilgi sahibiyim diyeceğini![]()
Kimi istersiniz all star'aCevapsız Sorular: All Star ne zaman yapacağız?@xdragxx
O nasıl oluyormuş?Cevapsız Sorular: All Star ne zaman yapacağız?@xdragxx
Hocam öyleyse şimdiye çoktan zengin olması lazımdıHocam bu adam tam bir ruh hastası, zamanda ileri geri gidebildiğini falan iddia ediyor... @MEnes
Kimi istersiniz all star'a![]()
Hocam öyleyse şimdiye çoktan zengin olması lazımdı![]()
Aynen öyle en azından kendimi biliyorum, bilmeyenler düşünsün be adaşım...İnsanın kendini bilmesi de güzel şey adaşım, en azından böyle ruh hastası bir kişilik olmadığını saklamıyorsun...![]()
Yaaaniiii şimdi şöyle bir şey var... Tek bildiğim şey hiç bir şey bilmediğim ama her şeyi bildiğimdir...Sanmıyorum Menes'in de her konuda bilgi sahibiyim diyeceğini![]()
Zaten geleceği görüyorum kardeşim bunu biliyorsun sen de, ne iddiasından bahsediyorsun...Hocam bu adam tam bir ruh hastası, zamanda ileri geri gidebildiğini falan iddia ediyor... @MEnes
Yok boluuum bende para olsa gecenin bu vakti burada ne işim olurdu...Hocam tam bir para babası zaten, şimdi şey yazıyordur... “Zengin olmadığımı kim söyledi ki...”@MEnes
Come to videosu bile attık hocam bakalım@bazinga katılırsa olay olur hocam, ülke genelinde büyük bir infial yaratır bu durum...
Dedimya, sorgu odasında cevap vermedi banaTamam işte katılırsa mecbur yapacak![]()
Peki soru Enes hocamZamanda ileriye gitme şansın var yapacağın 3 şey? @Sherlock
EvetGittikten sonra dönebiliyor muyum hocam günümüze?![]()