- Reaksiyon puanı
- 78,895
- Puanı
- 1,060
Ne çok sevmeyeni varmış.İlk görünce şaşırdım ama bir anda aklım başıma geldi ve mutluluktan havalara uçtum
Seveni var mı acabaNe çok sevmeyeni varmış.
Bir de sezon finali kısmında keşke yayından kalksaymış demişim ileri görüşlüyümdür yani perşembe günü denge benim dediğim gibi olur belkiNe çok sevmeyeni varmış.
Sencesi bencesi yok bu işin herifsin işteSence?
Vardır illa.Seveni var mı acaba
Aaa gördüm, bi korkmadım değil hani.Bir de sezon finali kısmında keşke yayından kalksaymış demişim ileri görüşlüyümdür yani perşembe günü denge benim dediğim gibi olur belki
Bak hala devam ediyor, herif değilim ben hoşt.Sencesi bencesi yok bu işin herifsin işte
Herkes görmüş ben kendim unuttum ha bu arada kork bendenAaa gördüm, bi korkmadım değil hani.
Adın çıkar artıkHerkes görmüş ben kendim unuttum ha bu arada kork benden
Bellimi olur çıkar büyücüye müyücüyeAdın çıkar artık
Bu forumda her şey olabilir şaşırmam.Bellimi olur çıkar büyücüye müyücüye
Ben pek bilmiyorum ortamı da şaşırmam ben deBu forumda her şey olabilir şaşırmam.
Çok kolay adapte olursun merak etme.Ben pek bilmiyorum ortamı da şaşırmam ben de
Oldum da herkesi tanımadığımdan ne diyeceklerini bilemiyorum/kestiremiyorumÇok kolay adapte olursun merak etme.
Olsun yavaş yavaş tanırsın.Oldum da herkesi tanımadığımdan ne diyeceklerini bilemiyorum/kestiremiyorum
Oyuncularla alakalı problemler olmuş olabilir.Reyting olarak fena değildi galiba. Neden bitirdiler acaba
Nesin pekiBak hala devam ediyor, herif değilim ben hoşt.