- Reaksiyon puanı
- 79,193
- Puanı
- 1,060
Ne çok sevmeyeni varmış.İlk görünce şaşırdım ama bir anda aklım başıma geldi ve mutluluktan havalara uçtum![]()
Seveni var mı acabaNe çok sevmeyeni varmış.![]()
Bir de sezon finali kısmında keşke yayından kalksaymış demişim ileri görüşlüyümdür yani perşembe günü denge benim dediğim gibi olur belkiNe çok sevmeyeni varmış.![]()
Sencesi bencesi yok bu işin herifsin işteSence?![]()
Vardır illa.Seveni var mı acaba![]()
Aaa gördüm, bi korkmadım değil hani.Bir de sezon finali kısmında keşke yayından kalksaymış demişim ileri görüşlüyümdür yani perşembe günü denge benim dediğim gibi olur belki![]()
![]()
Bak hala devam ediyor, herif değilim ben hoşt.Sencesi bencesi yok bu işin herifsin işte![]()
Herkes görmüş ben kendim unuttum ha bu arada kork bendenAaa gördüm, bi korkmadım değil hani.![]()
Adın çıkar artıkHerkes görmüş ben kendim unuttum ha bu arada kork benden![]()
Bellimi olur çıkar büyücüye müyücüyeAdın çıkar artık![]()
Bu forumda her şey olabilir şaşırmam.Bellimi olur çıkar büyücüye müyücüye![]()
Ben pek bilmiyorum ortamı da şaşırmam ben deBu forumda her şey olabilir şaşırmam.![]()
Çok kolay adapte olursun merak etme.Ben pek bilmiyorum ortamı da şaşırmam ben de![]()
Oldum da herkesi tanımadığımdan ne diyeceklerini bilemiyorum/kestiremiyorumÇok kolay adapte olursun merak etme.![]()
Olsun yavaş yavaş tanırsın.Oldum da herkesi tanımadığımdan ne diyeceklerini bilemiyorum/kestiremiyorum![]()
Oyuncularla alakalı problemler olmuş olabilir.Reyting olarak fena değildi galiba. Neden bitirdiler acaba![]()
Nesin pekiBak hala devam ediyor, herif değilim ben hoşt.![]()