Aynen ha Nisa gitmiş ha Berkan, önemli olan hedefledikleri dörtlüyle finale kalamamalarıydı. Dediğin gibi her türlü sevineceğiz.
Afiyet olsun. Çay bizim için geçti artık, şimdi içersem zor uyurum.
FBI a dememmi seni benn
Son düzenleme:
Aynen ha Nisa gitmiş ha Berkan, önemli olan hedefledikleri dörtlüyle finale kalamamalarıydı. Dediğin gibi her türlü sevineceğiz.
Afiyet olsun. Çay bizim için geçti artık, şimdi içersem zor uyurum.
2296 sayfa acil 🚨 kodluTamam abla, yine sen haklısın. Saygılar, sevgiler, iyi forumlar.
Ben gidip bayrağımızı asayım...
Ekli dosyayı görüntüle 88617
Evrim geçen hafta, Nisa belki 10 dakika sonra3 kızdan elenen oldu mu Elif, Evrim ve Nisa'ydı sanırım geriye kalanlar? @Sherlock
3 kızdan elenen oldu mu Elif, Evrim ve Nisa'ydı sanırım geriye kalanlar? @Sherlock
Fenerbahçe nereden çıktı?FB a dememmi seni benn
İçlerinde en hırslısı Evrim, en masumu Elif, en şapşik tatlısı Nisa gözüküyordu yani Evrim'in bu kadar erken elenmesine şaşırdım 😱Evrim geçen hafta, Nisa belki 10 dakika sonra
Elif 2. Arabayı kazandı. Elensede şampiyondan fazla kâr etti
Hava soğuk be, dondurma olmaz . Az önce çöp atmaya gittim uçuyordumYok, onun adı DONDURMA REİS...
(Meyveli dondurma oldu, ahahahah çok eğleniyorum. )
Hırslılar tutulmuyor Survivor'da halk smsiİçlerinde en hırslısı Evrim, en masumu Elif, en şapşik tatlısı Nisa gözüküyordu yani Evrim'in bu kadar erken elenmesine şaşırdım 😱
Neye dicen anlamadım?FB a dememmi seni benn
Spo'yu verdik o zamanDaha belli değil
LGBT'li dondurma mı? Neyse, siyasi yazmayalım...Yok, onun adı DONDURMA REİS...
(Meyveli dondurma oldu, ahahahah çok eğleniyorum. )
Kişiden kişiye değişebilir tabii, benim uykumu kaçırıyor.Çay uyku kaçırmazki daha bizim dışarısı bile fazla kararmamış biraz kararır 3 saate yine aydınlanır. Yazın iyiyiz ama bugün fırtına vardı o ayrı
Neye dicen anlamadım?
Saat orada gece 11 çeyrek geçiyor ve daha karanlık değil ha...Çay uyku kaçırmazki daha bizim dışarısı bile fazla kararmamış biraz kararır 3 saate yine aydınlanır. Yazın iyiyiz ama bugün fırtına vardı o ayrı
Ne spoi ya. Belli değil dahaSpo'yu verdik o zaman
Fenerbahçe nereden çıktı?
Belki de duyum aldım twitterda falanNe spoi ya. Belli değil daha