Ben gereken cevabı vermiştim aslında o da evet doğru hareket deyip kabullendiBu tip soruları @bazinga'ya iletiyorum.
Ben gereken cevabı vermiştim aslında o da evet doğru hareket deyip kabullendiBu tip soruları @bazinga'ya iletiyorum.
Nisa'ya zehirli oku atacak kişi
Ekli dosyayı görüntüle 88456
Onlar gönüllerinden geçeni söylüyordur. İnanma boşver, reisim gidemeez (gitti)
Nisa'nın tipi ne kadar gıcıksa Sercan'ın da öyle maalesef bana göre Enes hocamSözleşmemde bu herifin fotoğrafının paylaşılmaması konusunda madde vardı, tipe bak tipe... @xdragxx
Olum her yeri kazdık, yerin 8 10 metre aşağısına indik... Yani çok da güvenli değil bence buralar... Her gün beton dökmeye de geliyor beton mikserleri, beton pompaları falan... Kendini bir anda Babil'deki İrfan hoca gibi bulabilirsin, aman diyeyim...
Nisa'nın tipi ne kadar gıcıksa Sercan'ın da öyle maalesef bana göre Enes hocam
Proje ne diyorsa onu yapıyoruz kardeşim biz kafamıza göre kazıp define avına çıkmadık burada... (Define buldular) Ama bence korku evinden içeri girdi, çünkü 10 metre derinlikte kimse sesini duyamaz...Ahahahahaha. Ulan nereye iniyorsunuz daha, tünel yapıp bizim oralara doğrudan geçiş imkanı mı sağlayacaksın kendine, amacın ne... Bu arada ben korkmam, beton dediğin nedir... Sıva bizim işimiz...
Ayyy ne kadar sevimliiiii ya dememi mi bekliyorsun Enes hocam
Ayyy ne kadar sevimliiiii ya dememi mi bekliyorsun Enes hocam
Arkadaş yine ortalıkta gezmeye başlamış, olmamış falan atıyor bana sinirlerim zıplamaya başladı yineBu tip soruları @bazinga'ya iletiyorum.
Diss Savaşları için iyi işte. Haftaya açarım konusunuArkadaş yine ortalıkta gezmeye başlamış, olmamış falan atıyor bana sinirlerim zıplamaya başladı yine
Bu şekilde poz verse herkes tatlı olur Enes hocam Genel olarak gördüğüm kadarıyla tamam çirkin kız değil tabii ki ama itici yaniAma değil mi Aykut hocam...
Proje ne diyorsa onu yapıyoruz kardeşim biz kafamıza göre kazıp define avına çıkmadık burada... (Define buldular) Ama bence korku evinden içeri girdi, çünkü 10 metre derinlikte kimse sesini duyamaz...
Arkadaş yine ortalıkta gezmeye başlamış, olmamış falan atıyor bana sinirlerim zıplamaya başladı yine
Bu şekilde poz verse herkes tatlı olur Enes hocam Genel olarak gördüğüm kadarıyla tamam çirkin kız değil tabii ki ama itici yani
Diss Savaşları için iyi işte. Haftaya açarım konusunu
Beni deli ediyorAhahahaha. Ya salsana sen o arkadaşı, o hep öyle Acunmedya çalışanı gibi takılıyor.