Laflarını duymasam inanıcam.@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD
İşte böyle Berkan Reis,Sercan'ı vurdu. 😍
Ekli dosyayı görüntüle 88428
İsot,ister İnan, ister inanma sana kalmış.Laflarını duymasam inanıcam.
Nisa dedi, şaşırtmadı KEL!
Fragmana bak son dakika golüde Sercan'dan gelecekLaflarını duymasam inanıcam.
Cemal,nisa ve berkanın açıklamlarından sonra yarın sercanın kazanmasını okadar istiyorum ki... sercan kazandığında 3 nünde suratlarını alıp saklayacağım.
Enescim şimdi diyecek ki herşeyi başkası uydurmuşYa bu ses kaydı mevzusunu bugün açıklayacaksa dünkü bölümün fragmanında neden gösterdi de hype yarattı, bölümün içeriğine koymadığı şeyi fragmanlarda göstermeye başlamış. RTÜK neredesin, şu adama müdahale edin artık rahatsızım.
Ben neden üzüleyim. ben birtek ELİF elendiğinde üzülürüm okadar. ben sercanı düne kadar sevmezdim sen ve emre bunu daha iyi bilir. ben sercanı son dönemde sizin şu çakma avangers ekibinizden dolayı sevdim.Abi sonunda üzülen sen olmayasın
Enescim şimdi diyecek ki herşeyi başkası uydurmuş
Cümleye öyle bir gördi ki.. 6 Nisan Günü Sercan ve Nisaya bir not gider.......
Senin dediğin konuuy ben yazdım zaten 1 haftadır 5 6 ratinleri görünce malzeme lazım oldu.Abi benim takıldığım nokta bu değil ki. Bu mevzuyu defalarca kez deşiyor, reytingleri düştüğü an reyting malzemesi olarak kullanıyor. Hepsini geçtim fragmanda bahsettiği şey, bölümün içerisinde yok.
Ben neden üzüleyim. ben birtek ELİF elendiğinde üzülürüm okadar. ben sercanı düne kadar sevmezdim sen ve emre bunu daha iyi bilir. ben sercanı son dönemde sizin şu çakma avangers ekibinizden dolayı sevdim.
Acun reyting için ne yapacağını şaşırdı. Dün de görüntüleri konseyin yarısında verip, sonradan bugünün fragmanında göstermişti.Fragmana bak son dakika golüde Sercan'dan gelecek
Ay ne ses kaydıymış be. Yarına ertelenmiş
ahaahahaahaahahaYok sercanın almasını isterdim dedin ya ondan dedim az önce yeni bişi duydumda ama doğru ya bu seni üzmez