MüslümAnkete yetişmişim Müslüm dedim
O diğer filmin bir adı var eğer mafya komedileri yerine onu izlersen sen de anlarsın kalitesini.Müslüm
Yetişmiş diğer filme
Üşendim isim yazmayaO diğer filmin bir adı var eğer mafya komedileri yerine onu izlersen sen de anlarsın kalitesini.
Cevapladım eyvallah.
Neyseki benim desteklediğim film oylanmışCevapladım eyvallah.
Sağol yabancı filmleri pek izlemem. Timuçin Esen'in oynadığı her projede güzel oynuyorNeyseki benim desteklediğim film oylanmış
Yabancı filmlere hakimsen o da var. Bakarsın. Ya da etiketliyeyim?
Bu anket de unutuldu resmen Sen de az değilsin ha, diğer film önde olsa tepede tutardın konuyu en azından Müslüm'e oy gelme şansı olurdu Şimdi 33 oy ile kapanmış anketGeçmiş olsun sana ve @Aserat 'a
Şampiyonu gönüllerin şampiyonu yaptık
Ekli dosyayı görüntüle 88395
@MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @Araf
İkisi de güzel film ama BİŞ'i daha çok sevmiştim.Geçmiş olsun sana ve @Aserat 'a
Şampiyonu gönüllerin şampiyonu yaptık
Ekli dosyayı görüntüle 88395
@MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @Araf
Yok yeminle ben unutmuştum bunu. Hatta biz öndeyken 12.adam gerekli24 ve pompy etiketlemiştim. Ayrı yerlere gitti oyları. Felon halletmiş.Bu anket de unutuldu resmen Sen de az değilsin ha, diğer film önde olsa tepede tutardın konuyu en azından Müslüm'e oy gelme şansı olurdu Şimdi 33 oy ile kapanmış anket
İyi hadi öyle olsunYok yeminle ben unutmuştum bunu. Hatta biz öndeyken 12.adam gerekli24 ve pompy etiketlemiştim. Ayrı yerlere gitti oyları. Felon halletmiş.
Arkadaşlarımla bu ara vakit geçirdim, aklıma bile gelmedi
@The_Erinch uplatmasa dünden beri bittiğini bile bilmeyecektim.İyi hadi öyle olsun