27 Haziran 2020 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster? | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Nisa sembol finali oyununda art arda kaybedince kendisini denize atmıştı ve kalanları Elif’e bırakmak istediğini söylemişti. @Sherlock Evrim’i seçmediğini belirtmek istemiş mesajında. :A

Evrim kısmı gelmemişti aklıma ama güzel gönderme olmuş, işte reisim söz konusu olunca böyle derinlikli cümleler duymak mümkün oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Evrim kısmı gelmemişti aklıma ama güzel gönderme olmuş, işte reisim söz konusu olunca böyle derinlikli cümleler duymak mümkün oluyor. :A
Reisinizle vedalaşın 1-2 haftaya yolcu. :A

Orada yaptığı nankörlüktü bu arada, adamlar kendi takımımızdaki biri garantilesin diye uğraşıyor. O gitmiş Elif’e verin sembollerimi diyor. :A

• Üzücü
Reactions: Sherlock
Sonuçlara baktımda..
Dün saat 3 den sonra yasağın kalkması ile insanların nasıl dışarıya hucum ettiğine şahit oldum..

Survivor 5-6 bandında gezmiş sonrası 3 2 1 ... Benimle Söyle nin 1.60 bile başarı sayılır.

İnsanlar TV den bıktı 3 ay boyunca.

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: MasacRE and Dosi
Zaten Üçünüde Sercan alsa..çarşı öyle bir karışır ki Sabar ve diğer yan güçlerin nasıl bir sinerji alırlar en çok Sercan 3 de 3 yaparsa o anki ruh hallerini merak ediyorum :D :D :D :D :D :D :D @Sherlock @MasacRE
Tek başıma olan totemim bozulana kadar devam edeceğim :A bir kaç saate avatarı değişirim yine :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Zaten Üçünüde Sercan alsa..çarşı öyle bir karışır ki Sabar ve diğer yan güçlerin nasıl bir sinerji alırlar en çok Sercan 3 de 3 yaparsa o anki ruh hallerini merak ediyorum :D :D :D :D :D :D :D @Sherlock @MasacRE
Bugün Cemal Can kazanıp koyar Sercan'ı potaya :A Zaten bu ikisinden başka kazanan yok :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Ciddi ciddi TV izleyen yok artık, yaz dizilerinin hepsi patlayacak gibi görünüyor. :A

Benimle Söyle orta şeker gidiyor en azından giderayak üst sıralarda olması güzel.

Bir Demet Tiyatro AB'de iyi. :Z

Bir an önce yeni sezon başlasın önümüzdeki iki ay da çok sıkıcı geçecek. :(

• Beğendim
Reactions: Gerekli24