"Yalancı Bahar", "Sensiz Olmaz" ve "Gün Akşam Oldu" Ekranlara Veda Mı Ediyorlar? [ÖZEL]

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,345
Puanı
809
hvxweo.jpg




Yalanci Bahar, Sensiz Olmaz ve Gün Aksam Oldu dizisinin yapim sirketi olan "Gold Film" Furkan Doğa'ya verdigi bilgilere göre Yalanci Bahar, Sensiz Olmaz ve Gün Aksam Oldu izleyecileri çok memnun edecek.

Iste dizilerin gidisatiyle ilgili hersey:

- Yalanci Bahar final yapmiyor. Dizi devam edecek.
- Yalanci Bahar'da oyunculuk degisiklikligi su an olmayacak.
- Yalanci Bahar'in günü veya saati degismeyecek dizi Pazartesi saat 20:00'da Star TV ekranlarda yayinlanmaya devam edecek.
- Yalanci Bahar baska bir kanala transfer olmayacak.

Furkan Doğa ÖZEL NOT: Bu gidisatlar "Sensiz Olmaz" ve "Gün Aksam Oldu" dizisi için de geçerli. Bu dizilerde de hiç birsey degismeyecek.



gold_film_logo.jpg






Furkan DOĞA / FavoriForumum.net</SPAN></SPAN>

Bu İnternet sitesindeki bilgiler yalnızca ilgi duyulan konulara ilişkin olarak yol gösterici nitelikte genel bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. Yasaların uygulanması ve bunun yaratacağı sonuçlar, ilgili bilgi ve olaylara bağlı olarak büyük farklılık gösterebilir. Bu nedenle kaynak gösterilmeden haberin tamamı veya bir bölümü kullanılamaz. Ancak alıntı yapılan habere link verilerek kullanılabilir.
</SPAN></SPAN>
 
Yapımcılar kolay kolay bitecek demez ama bence bu dizilerin en az ikisi sezon sonunu göremez. Belki Sensiz Olmaz bir şekilde kurtarabilir :)
 
Yapımcılar kolay kolay bitecek demez ama bence bu dizilerin en az ikisi sezon sonunu göremez. Belki Sensiz Olmaz bir şekilde kurtarabilir :)

Ama kolay kolay yayinlanmaya devam edeceklerde demezler.. Telefonda konusan kisi "Gün Aksam Oldu dizimizin ve Zehirli Sarmasik dizimizin reytingleri gerçekten kötü" diyordu ama her kanalla 13 bölümlük bir anlasma yapilmis.. Yani devam edecek bu diziler..