Sulu yemekleri kendim yapıyorum ama evet bazı özel kebap çeşitleri özledim 😊türkiye yemeklerini özledinmi
Sulu yemekleri kendim yapıyorum ama evet bazı özel kebap çeşitleri özledim 😊türkiye yemeklerini özledinmi
ingiltere liginden hakemlerden @Sherlock normal oynayıp kırmızı görmem @Sherlock newcastle maçında sebep gol pozisyonunu durdurmak bana kırmızı @DarkLegenD te aynısını yaptı sarı çıkardıTamamdır reis, ekledim. Kimlerden alacaksın tam olarak intikam?
Oyunun kısıtlı imkanlarına rağmen güzel bir sezon oldu. Sezon başında hedefimizi ilk 5 olarak belirlemiştik, 4. olduk. Son hafta rakibimiz antrenman kampına gitmese 3. de olabilirdik, sağlık olsun. Tüm oyuncularımı kutluyorum.
ingiltere liginden hakemlerden @Sherlock normal oynayıp kırmızı görmem @Sherlock newcastle maçında sebep gol pozisyonunu durdurmak bana kırmızı @DarkLegenD te aynısını yaptı sarı çıkardı
Aceminin şansı çok olurmuş. Bu kez bir şey yapamayabilirim.Hızlıca çözdün oyunu zaten, antrenman mevzusunu da halletmiş olsan daha bile iyi olabilirdi sezon senin için. Bakalım baştan dahil olunca neler yapacaksın...
ikinci dakikada golü engelledim diye kırmızı verdi üçüncü dakika gol engelleme yaptım sarı verdi ne alaka bu kararlar nerdeyse 9 kişi kalacaktım @SherlockHedefinde hakemler var yani reis, anladım. Sen onları da yenersin.
Aceminin şansı çok olurmuş. Bu kez bir şey yapamayabilirim.
Benim şu diziliş ve taktikleri öğrenmem gerekir. Özellikle taktik pek bilmiyorum. Hep rast gele ayarlıyordum
Bana güçsüz takım gelsin onları güçlendirmek daha zevkli. Güçlüleri mahvederim yoksaYok yok, futboldan anlıyorsun neticede. Yaparsın yine bir şeyler, tabii gelecek takıma da bağlı.
Hallederiz onları.
ben manchester unitedı şampiyonluktan etmişim fenerbahçe mi bu @DosiAceminin şansı çok olurmuş. Bu kez bir şey yapamayabilirim.
Benim şu diziliş ve taktikleri öğrenmem gerekir. Özellikle taktik pek bilmiyorum. Hep rast gele ayarlıyordum
Aynen.1 hafta ara verin bari millet dinlensin. 1 aydır oynuyoruz biraz nefes alınsın.
1 Temmuzda erken bence. 6 Temmuz olabilir.Aynen.
1 Temmuz olabilir @Sherlock ?
Aslında Ağustos bile olabilir. Temmuz'da @Sherlock ile kapsamlı bir etkinliğimiz olacak gibi.1 Temmuzda erken bence. 6 Temmuz olabilir.
Ben silmiştim oyunu direkt.
Aynı kadroyla diğer ligin şampiyonlarıyla oynayacağız. Karşımıza 2 milyarlık kadrolar gelecekBen silmiştim oyunu direkt.
Nasıl bir şey ki o?
Bilmiyorum ama bence en fazla 1.5 hafta mola verelim. Fazla soğumayalım. Gerçi benim de sınavlarım var bana her türlü uyar.Aslında Ağustos bile olabilir. Temmuz'da @Sherlock ile kapsamlı bir etkinliğimiz olacak gibi.
Uzunca bir süre mola fena olmaz.
Aslında Ağustos bile olabilir. Temmuz'da @Sherlock ile kapsamlı bir etkinliğimiz olacak gibi.
Uzunca bir süre mola fena olmaz.