Benle be'li konuşma be.Tamam beiyi bir rakip seç bari karşıma
![]()
Benle be'li konuşma be.Tamam beiyi bir rakip seç bari karşıma
![]()
De’li mi konuşayımBenle be'li konuşma be.Tamam bulurum dişine göre biri.
![]()
Iyy sen hiç konuşma başladı yine iğrenç esprilere.De’li mi konuşayım![]()
Yaa gerçekten google'lamadan cevaplayacak kadar saf,temiz,ahlak bekçisimisiniz yaaBak bacın okudu yorum yaptı sen de eksik kalma.@Forumdash
Çerez bir yarışmaya kara çalmayacak kadar saf, temiz, ahlak bekçisiler evet.
ucuzluğun, basitliğin, olduğu her yerde skandal vardirÇerez bir yarışmaya kara çalmayacak kadar saf, temiz, ahlak bekçisiler evet.![]()
Ucuz mu. 😱 Bütçe olarak demişsindir umarım yoksa forumun en nezih programı şu an.ucuzluğun, basitliğin, olduğu her yerde skandal vardir![]()
Hee basitliği kabullendin yaniUcuz mu. 😱 Bütçe olarak demişsindir umarım yoksa forumun en nezih programı şu an.![]()
Format olarak basit evet çünkü kompleks olunca yüz veren yok.Hee basitliği kabullendin yaniBasitse ucuzdur da
![]()
Yarişma sırasında yarişan herkesFormat olarak basit evet çünkü kompleks olunca yüz veren yok.İşte bu basitlik sayesinde yarışmacılar kendini güvende hissediyor ve bir yere bakma ihtiyacı duymuyor.
![]()
Sen katılsan alenen bakacaksın yani.Yarişma sırasında yarişan herkes
yanisi mi var😱 Açık açık diyorum projeyi duyurdugundan beridirSen katılsan alenen bakacaksın yani.![]()
yanisi mi var😱 Açık açık diyorum projeyi duyurdugundan beridir![]()
@xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @Felon @slhttnmtl @12.Adam @Ygslysci
Teşekkürler.Çok güzel bir bölüm olmuş![]()
Bakmadım öyle düşünme.