Benle be'li konuşma be. Tamam bulurum dişine göre biri.Tamam be iyi bir rakip seç bari karşıma
Benle be'li konuşma be. Tamam bulurum dişine göre biri.Tamam be iyi bir rakip seç bari karşıma
De’li mi konuşayımBenle be'li konuşma be. Tamam bulurum dişine göre biri.
Iyy sen hiç konuşma başladı yine iğrenç esprilere.De’li mi konuşayım
Yaa gerçekten google'lamadan cevaplayacak kadar saf,temiz,ahlak bekçisimisiniz yaa @xBUGRAx @mrt-06Bak bacın okudu yorum yaptı sen de eksik kalma. @Forumdash
Çerez bir yarışmaya kara çalmayacak kadar saf, temiz, ahlak bekçisiler evet.
ucuzluğun, basitliğin, olduğu her yerde skandal vardirÇerez bir yarışmaya kara çalmayacak kadar saf, temiz, ahlak bekçisiler evet.
Ucuz mu. 😱 Bütçe olarak demişsindir umarım yoksa forumun en nezih programı şu an.ucuzluğun, basitliğin, olduğu her yerde skandal vardir
Hee basitliği kabullendin yani Basitse ucuzdur daUcuz mu. 😱 Bütçe olarak demişsindir umarım yoksa forumun en nezih programı şu an.
Format olarak basit evet çünkü kompleks olunca yüz veren yok. İşte bu basitlik sayesinde yarışmacılar kendini güvende hissediyor ve bir yere bakma ihtiyacı duymuyor.Hee basitliği kabullendin yani Basitse ucuzdur da
Yarişma sırasında yarişan herkesFormat olarak basit evet çünkü kompleks olunca yüz veren yok. İşte bu basitlik sayesinde yarışmacılar kendini güvende hissediyor ve bir yere bakma ihtiyacı duymuyor.
Sen katılsan alenen bakacaksın yani.Yarişma sırasında yarişan herkes
yanisi mi var😱 Açık açık diyorum projeyi duyurdugundan beridirSen katılsan alenen bakacaksın yani.
yanisi mi var😱 Açık açık diyorum projeyi duyurdugundan beridir
@xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @Ahmed @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @Felon @slhttnmtl @12.Adam @Ygslysci
Teşekkürler.Çok güzel bir bölüm olmuş
Bakmadım öyle düşünme.