Al benden de o kadarAynen ya, dizide partner olan herkesi yakıştırıyorum ben.![]()
Al benden de o kadarAynen ya, dizide partner olan herkesi yakıştırıyorum ben.![]()
Al benden de o kadar![]()
Gerçek olsun da inkar etsinBahar ile Mine Tugay'ın arası küs deniliyordu, Ozan'da Mine'yi takipte çıkarmış.Gerçeklik payı artıyor bu olayın.
![]()
Gerçek olsun da inkar etsin![]()
Bilmiyorum niye ama Ozandan daha çok konunun gerçek olmasını ben daha çok istiyorumAynen.İnkar etsin edebildiği kadar.
![]()
Bilmiyorum niye ama Ozandan daha çok konunun gerçek olmasını ben saha çok istiyorum![]()
![]()
Sera hangisi Cemre mi 🤗Ben Bahar ile değil ama Sera ile gerçek olmasını istiyordum bunun.
Zaten Sera ihtimali bulunsaydı tartışmasız Sera Ozan daha çok yakışırlar bencede dizi etkisinden biraz daEvet.Yakışıyorlar bence.
![]()
Zaten Sera ihtimali bulunsaydı tartışmasız Sera Ozan daha çok yakışırlar bencede dizi etkisinden biraz da🤗🤗
Bu dizinin kamera arkasından bir dizi çıkarabilir Avşar.Mine ve Bahar'ın arası kötü diye Ozan'da takipten çıkmış Mine'yi diyorlar![]()
Okumuştum instagram da da ben Bahara şaşırdım Cenan dan ne ara ayrıldı da bu ilişki başlamış![]()
Cenan ile ayrılmıştı, sonra tekrar barıştı, sonra tekrar ayrıldı.Ben de şaşırdım.
![]()
Ayrılıp barıştıklarını biliyordum da son ayrılığı duymamıştım