Ben de ilk şaşırdım aslında mutlu olmuştum da şimdi altta gördüm gerçek değilmiş ama olsa ne iyi olurdu yakıştırıyorum ben bunları
Ben de ilk şaşırdım aslında mutlu olmuştum da şimdi altta gördüm gerçek değilmiş ama olsa ne iyi olurdu yakıştırıyorum ben bunları
O avatarla sen de kaçırıyorsun.@Çiğdem bacım daha yeni geldi bu konuyu görünce tekrar kaçacak.
E sevgililerse daha iyi banaAçıklamanın doğru olduğunu düşünmüyorum ben, sevgililer bence.
E sevgililerse daha iyi bana
Ne var be Demet Akbağ işte. Yılların oyuncusuna da ecünnü demez herhalde.O avatarla sen de kaçırıyorsun.
A daha önce kim sevgili oldu duymadımBu dizide oynayan herkes sevgili oluyor, bence de iyi.
A daha önce kim sevgili oldu duymadım
Sanki hatırlıyorum gibi de boşver ama onlar da partner değil miydi yaSimay Barlas (Damla) ile İdris Nebi Taşkan (Civan) sevgili diye haberler çıkmıştı en son.
Sanki hatırlıyorum gibi de boşver ama onlar da partner değil miydi ya
İyi iste oyuncular kimle sevgili olacağını da biliyorEvet, partnerdi.
Aşk dışındaki ilişkileri de kaoslu. Mine ve Bahar'ın arası kötü. Sera ile Bahar bir ara birbirlerini engelledi. Daha da var yani.
İyi iste oyuncular kimle sevgili olacağını da biliyor
Gerçekse çok Yakışırlar 🤗🤗
Gerçekse çok Yakışırlar 🤗🤗
Dizide araları iyi değildi bir türlü ama bari gerçekte olsunGerçek gibi duruyorlar, Ozan her ne kadar yalanlasada.
Dizide araları iyi değildi bir türlü ama bari gerçekte olsun
Zaten ondan partner yapmıyorlar mı?Aynen ya, dizide partner olan herkesi yakıştırıyorum ben.