TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şerlok beyciğim orada Sercan da çakallık yapmaya çalıştı ona bakarsan. İlk seçme hakkını elde edememişken geldi Cemal'e ben, Berkan ve Elif olalım dedi. Hangi hakla diyor bunu? O zaman en hızlı dereceyi o yapsaydı da seçseydi Berkan'ı. Cemal Can 1. sırada bitirdikten sonra Berkan onun hakkıydı ve olması gerektiği gibi aldı adamı.

Sercan’ın o hareketinin sebebi belli Utku beyciğim. Hiç sevmem ama madem Nisa’yı almamamı istiyorsunuz, o zaman benim takımımda da bunlar olsun demeye getiriyor işte.

Cemal Can ilk seçme hakkını madem başka takıma gitmesini istemiyor, Nisa’dan yana kullanacaktı Utku beyciğim. Karşısındaki nasılsa Nisa’yı alamıyor diye Berkan’ı aldı orada Cemal Can. :A

Sercan’ın o hareketinin sebebi belli Utku beyciğim. Hiç sevmem ama madem Nisa’yı almamamı istiyorsunuz, o zaman benim takımımda da bunlar olsun demeye getiriyor işte.

Cemal Can ilk seçme hakkını madem başka takıma gitmesini istemiyor, Nisa’dan yana kullanacaktı Utku beyciğim. Karşısındaki nasılsa Nisa’yı alamıyor diye Berkan’ı aldı orada Cemal Can. :A
Tamam da Sercan orada bir blöf yaptı sadece Berkan'ı alabilmek için, Cemal de yemedi bunu. Bunun nesi yanlış ki? Zaten Sercan'ın Berkan'dan sonra ilk tercih edeceği isim Elif yani sonuçta Nisa ne alaka :A Cemal Can da Berkan'dan sonra Nisa'yı aldı zaten.

Sercan ilk seçme hakkını alsaydı muhtemelen şöyle olurdu takımlar.

Sercan-Berkan-Elif-Yasin
Cemal-Nisa-Barış

Bak gördün mü, Berkan'ı takımına katamamak tamamen Sercan'ın Cemal'den geri kalmasıyla alakalı bir durum :A

Yarışmacılar kötü, parkurlar zayıf, oyunlar hep aynı, sosyal medya ile çok iç içeler, ada hayatı yok ve Acun yarışmada çok etkili.

Yarışmacı, parkur ve oyun konusunda katılabilirim ama sosyal medya ile bu saatten sonra iç içe olmaması mümkün değil bu yarışmanın. Bu durum benim de hoşuma gitmiyor ama artık bu şekilde devam eder önümüzdeki sezonlarda da. :D Ki parkurlar ve oyunlar farklı olsa bile yine aynı isimler finale yürürdü, bir şey değişmezdi bence.

Cemal Can'ın yaptığı belki kurallar çerçevesinde yanlış olarak gözükmüyor olabilir ama etik değil, bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Bu dörtlünün bir araya gelmesi beni de mutlu etti ama durum da bu. Sercan, "madem Nisa'yı seçmemi istemiyorsunuz, o zaman ilk seçim hakkında sen Nisa'yı al" diyor. Cemal Can - Ardahan olayında ikisi birden haksızdı çünkü önceden aralarında anlaşmalarına rağmen ikisi de orada farklı davranmıştı. Burada Cemal Can direkt haksız. İlk seçimde Berkan'ı alarak kilitledi direkt Sercan'ı.
Tamam da Sercan niye Elif dururken Berkan'ı alırsan bende Nisa'yı alırım diyor? Bu çok doğru birşey mi sence? Yaptığı resmen yüzsüzlük.

• Olmamış
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and eskici