Metin bey,teşhis üstüne teşhis koyuyordu.Anormal olan ne, yine insanlar oy kullanmıyor mu?
Metin bey,teşhis üstüne teşhis koyuyordu.Anormal olan ne, yine insanlar oy kullanmıyor mu?
Ve Cemal Can bunu ilk kez yapmıyor...Cemal Can'ın yaptığı belki kurallar çerçevesinde yanlış olarak gözükmüyor olabilir ama etik değil, bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Bu dörtlünün bir araya gelmesi beni de mutlu etti ama durum da bu. Sercan, "madem Nisa'yı seçmemi istemiyorsunuz, o zaman ilk seçim hakkında sen Nisa'yı al" diyor. Cemal Can - Ardahan olayında ikisi birden haksızdı çünkü önceden aralarında anlaşmalarına rağmen ikisi de orada farklı davranmıştı. Burada Cemal Can direkt haksız. İlk seçimde Berkan'ı alarak kilitledi direkt Sercan'ı.
Her sene Nisa gibi tatlı bir kız olmuyor. O durumda ilk başa erkekleri alıyorum genelde Benim demek istediğim erkeklerden desteklersen onların daha çok şampiyonluk şansı olduğu. Sen bundan sonra Ogeday gibi düzgün yarışmacıları desteklemeyeceğin için Turabi'yi falan desteklersin işteDedi Nisa’yı destekleyen kişi. Hem Ogeday şampiyon olmuştu tam bir beyefendiydi çocuk.
Napayım tabiatım böyle yani, bana reality vermesi lazım bir yarışmacının
Formaya takıldım.Neden sarı-lacivert ?Teker teker gidiyorlardı... @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 88057
Sıradaki?
Ekli dosyayı görüntüle 88058
Alakası yok, böyle kameraya oynama mı olur Reisimin Türkçesi zayıf olduğundan kendini en rahat orada ifade ediyorBiz ona kameralara oynama diyoruz
Zamanlama hatasıMert dönüyor derken, herhalde diğerleriyle birlikte dönüyordur Yalnız tam Evrim oraya gitmişken diğerlerinin dönmesi de büyük talihsizlik olmuş. Biraz da orayı karıştırsaydı Evrim ne güzel olurdu
Ogeday konusunda @dreamy ile aynı fikirdeyim.Dedi Nisa’yı destekleyen kişi. Hem Ogeday şampiyon olmuştu tam bir beyefendiydi çocuk.
Napayım tabiatım böyle yani, bana reality vermesi lazım bir yarışmacının
Şerlok, @eskici ye sor bakalım evdeki buzdolabını kontrol etmiş mi?Eksik bir şey var mı?Doğrudur bu bilgi, yapar dondurma reisim. Survivor bitti, doyuramadık bir türlü adamı.
Ekli dosyayı görüntüle 88067
Çok güzel bağırıyor reisimŞuan Özet izliyorum... Nisanın çığlıkları salonu kapladı....
Ogeday....Her sene Nisa gibi tatlı bir kız olmuyor. O durumda ilk başa erkekleri alıyorum genelde Benim demek istediğim erkeklerden desteklersen onların daha çok şampiyonluk şansı olduğu. Sen bundan sonra Ogeday gibi düzgün yarışmacıları desteklemeyeceğin için Turabi'yi falan desteklersin işte
Domates Kafa sana değilde Reisinin kulakları sağır eden... Son derece gereksiz bağrışlarınaaaaaa 🤷♂️Çok güzel bağırıyor reisim
Şerlok beyciğim orada Sercan da çakallık yapmaya çalıştı ona bakarsan. İlk seçme hakkını elde edememişken geldi Cemal'e ben, Berkan ve Elif olalım dedi. Hangi hakla diyor bunu? O zaman en hızlı dereceyi o yapsaydı da seçseydi Berkan'ı. Cemal Can 1. sırada bitirdikten sonra Berkan onun hakkıydı ve olması gerektiği gibi aldı adamı.Cemal Can'ın yaptığı belki kurallar çerçevesinde yanlış olarak gözükmüyor olabilir ama etik değil, bunda anlaşılmayacak bir şey yok. Bu dörtlünün bir araya gelmesi beni de mutlu etti ama durum da bu. Sercan, "madem Nisa'yı seçmemi istemiyorsunuz, o zaman ilk seçim hakkında sen Nisa'yı al" diyor. Cemal Can - Ardahan olayında ikisi birden haksızdı çünkü önceden aralarında anlaşmalarına rağmen ikisi de orada farklı davranmıştı. Burada Cemal Can direkt haksız. İlk seçimde Berkan'ı alarak kilitledi direkt Sercan'ı.
Bizimkiler de çok severdi Ogeday'ı, hep beraber onu desteklemiştikOgeday....
Allahım aklıma annem geliyor.. 🤦♂️
Ogedayda Ogeday diye...Bitirdi Survivoru... Çocuğun kitlesi +60
Sonuç : Gene yenildinizzzz be olmmmmmmmmmŞerlok beyciğim orada Sercan da çakallık yapmaya çalıştı ona bakarsan. İlk seçme hakkını elde edememişken geldi Cemal'e ben, Berkan ve Elif olalım dedi. Hangi hakla diyor bunu? O zaman en hızlı dereceyi o yapsaydı da seçseydi Berkan'ı. Cemal Can 1. sırada bitirdikten sonra Berkan onun hakkıydı ve olması gerektiği gibi aldı adamı.
Kalan oyunları kazanırız Dokunulmazlıklarda da üstünlük kurup Yasin'i göndeririz bu haftaSonuç : Gene yenildinizzzz be olmmmmmmmmm
Hak mak hayırdır yemek mi paylaştırıyor bu adamlarŞerlok beyciğim orada Sercan da çakallık yapmaya çalıştı ona bakarsan. İlk seçme hakkını elde edememişken geldi Cemal'e ben, Berkan ve Elif olalım dedi. Hangi hakla diyor bunu? O zaman en hızlı dereceyi o yapsaydı da seçseydi Berkan'ı. Cemal Can 1. sırada bitirdikten sonra Berkan onun hakkıydı ve olması gerektiği gibi aldı adamı.
Cemal Can ve Sercan yine alırlarsa Yasin denilmezKalan oyunları kazanırız Dokunulmazlıklarda da üstünlük kurup Yasin'i göndeririz bu hafta
3 tane dokunulmazlık oynanacak. Bence illa ki üçünden biri Yasin olur Eğer o aday olmazsa ortalık karışırCemal Can ve Sercan yine alırlarsa Yasin denilmez