Emre Ozansoy
Moderatör
Sırada Yasin var gibi duruyor. Orada ikisi yerler birbirlerini artık
İnşAllah.
Sırada Yasin var gibi duruyor. Orada ikisi yerler birbirlerini artık
Abartma... Semih insanlara sataşmaktan başka bir işe yaramıyordu orda, hem performans olarak da Evrim ezer Semih’i. Yani Evrim>Semih.Semih'i, Turabi'yi falan asla desteklemem diyorsun ama bu isimler resmen şu desteklediğin kadınların erkek versiyonu Kadın hallerini destekliyorsun madem erkekleri de destekle Hatta Turabi değil ama Semih, Evrim'den Duygu'dan falan 10 kat iyidir
Sanki Evrim sataşıp durmuyor insanlara Hani Evrim'e kudurtma makinesi diyorsun ya. Semih o işin kralını yapıyordu. Ha benim çok sevdiğim bir tarz değil bu ama yine de Semih çok daha iyidir bu konularda Performansı bırak Evrim 8. oldu Semih 4.Abartma... Semih insanlara sataşmaktan başka bir işe yaramıyordu orda, hem performans olarak da Evrim ezer Semih’i. Yani Evrim>Semih.
Dominik’te sadece Ardahan ve Yunus Emre kalmış sanırım. Bir de bu hafta büyük ihtimalle elenecek olan Yasin de gelir. Ben Evrim’i Mert ile hayal etmiştim, hiç olmadı bu.Temmuz'un 10'una kadar Evrim'i bırakıp nereye gidiyorsun?
Semih’in önceden kalan bir kitlesi vardı Ütopya’dan. Evrim’in buralara kadar gelmesinde ne sponsorunun emeği var ne de herhangi bir ünlü tanıdığının.Sanki Evrim sataşıp durmuyor insanlara Hani Evrim'e kudurtma makinesi diyorsun ya. Semih o işin kralını yapıyordu. Ha benim çok sevdiğim bir tarz değil bu ama yine de Semih çok daha iyidir bu konularda Performansı bırak Evrim 8. oldu Semih 4.
Sonuçta Semih de kendi emekleriyle elde etti o kitlesini Neyse dediğim gibi ben seni çözdüm. Sen hep ortalığı karıştıran kadınları destekliyorsun. Aynı şeyi erkekler için de uygulayabilirsin benceSemih’in önceden kalan bir kitlesi vardı Ütopya’dan. Evrim’in buralara kadar gelmesinde ne sponsorunun emeği var ne de herhangi bir ünlü tanıdığının.
Ortalığı karıştıran demeyelim dobra ve güçlü kadınlar diyelim. Yani dominant karakterli kadınlar, ortası bu sanırım.Sonuçta Semih de kendi emekleriyle elde etti o kitlesini Neyse dediğim gibi ben seni çözdüm. Sen hep ortalığı karıştıran kadınları destekliyorsun. Aynı şeyi erkekler için de uygulayabilirsin bence
Ben bilmem sonuçta ortalığı karıştırıyorlar işte O tip erkekleri desteklemediğin sürece hiçbir zaman şampiyonluk keyfini yaşayamazsın yalnız Biliyorsun Survivor her zaman erkeklerin şampiyon olduğu bir yarışmadırOrtalığı karıştıran demeyelim dobra ve güçlü kadınlar diyelim. Yani dominant karakterli kadınlar, ortası bu sanırım.
Dedi Nisa’yı destekleyen kişi. Hem Ogeday şampiyon olmuştu tam bir beyefendiydi çocuk.Ben bilmem sonuçta ortalığı karıştırıyorlar işte O tip erkekleri desteklemediğin sürece hiçbir zaman şampiyonluk keyfini yaşayamazsın yalnız Biliyorsun Survivor her zaman erkeklerin şampiyon olduğu bir yarışmadır
Biz ona kameralara oynama diyoruzAslında orada kendisinin yüzüne de söyledi ama devamını getirmedi. İkili konuşmalarda tıkanıyor kız, en rahat röportajlarda ifade ediyor kendini
İlk seçme hakkı Cemal'indi zaten. Sercan'ın Nisa'yı seçmeyeceğini bildiği için ilk önce Berkan'ı almasında ne gibi bir yanlışlık var anlamıyorum.Dün takım seçmelerinde yine olaylar olmuş. İyi ki canlı izlememişim ona şükrettim...
Cemal’in yaptığı etik bir şey değil. Sercan’ın Nisa’yı almayacağını bile bile takımını kendine göre şekillendirmesini daha önce Ardahan varken de izlemiştik. Sercan’a üzüldüm. Yine Berkan’ın Cemal’e kaş göz yapması filan neyse... Lakabının hakkını vermiş bu bölümde de.
Evrim en başından Berkan’ın nasıl biri olduğunu yüzüne söylemişti zaten. Şimdi gerçekler ortaya çıkıyor yavaş yavaş ve çoğu kişi de görüyor. Ne büyük insansın be Evrim.
Bundan sonra desteğim tamamen Sercan ve Elif’e olacaktır. İkisinin de şampiyon olma ihtimali yok ama en azından final dörtlüsünü görebilirler inşallah. 🙏
Sen neyi anlıyorsunİlk seçme hakkı Cemal'indi zaten. Sercan'ın Nisa'yı seçmeyeceğini bildiği için ilk önce Berkan'ı almasında ne gibi bir yanlışlık var anlamıyorum.
Sizin hayal dünyanızı anlamadığım kesin.Sen neyi anlıyorsun
İlk seçme hakkı Cemal'indi zaten. Sercan'ın Nisa'yı seçmeyeceğini bildiği için ilk önce Berkan'ı almasında ne gibi bir yanlışlık var anlamıyorum.
Doktor o ne güzel teşhis öyle.Komple bireysele dönülmemiş olması beni de rahatsız ediyor zaten, kaptanlık mevzusu iyi reyting getirdi diye salmıyor Acun. Seneye falan en baştan koyar zaten bu sistemi, sen de izlersen sezon boyunca söversin artık.