Sinema Kolpaçino Kumar Sahnesi

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Türk sinemasının gelmiş geçmiş en iyi sahnelerinden, efsaneler arasına girmiş, her bir diyaloğu replik haline gelmiş kült bir sahne. :D
Not: hafif küfürlü

Kısa sahne:

Son düzenleme:
Müthiş bir sahnedir. Ekrem abinin tam silahı çekerken sigaradan son fırt çekmesi Cem Yılmaz'ın "herif sigaradan gitti usta" repliğini akıllara getirir. :A

Ayrıca moralim bozukken Kolpaçino Bomba filminden şu sahneyi de izlerim :) +18

• Üzücü
Reactions: Dosi
52. Saniye den sonra :A

@xdragxx 'benim kumarım burda biter' diyordu hep. Demek ki burdanmış :A

Ya ben düne kadar bu akıyor maşallah görselini hep Kurtlar Vadisi'nden sanıyordum :F @MasacRE @MEnes @Araf
Oradaki karakterin Kurtlar Vadisi'nde oynamasından kaynaklanıyordur.

1593035097015.png

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
52. Saniye den sonra :A

@xdragxx 'benim kumarım burda biter' diyordu hep. Demek ki burdanmış :A

Ya ben düne kadar bu akıyor maşallah görselini hep Kurtlar Vadisi'nden sanıyordum :F @MasacRE @MEnes @Araf
Kurtlar Vadisi'nde de Abidin karakterini oynuyordu 2003-2005 döneminde, ondan aklında kalmış olabilir. :A Ben de kumarım burada biter diyordum ayrıca öyle bir cümle ki izleyene bağımlılık yapıyor 😱 :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Oradaki karakterin Kurtlar Vadisi'nde oynamasından kaynaklanıyordur.

Kurtlar Vadisi'nde de Abidin karakterini oynuyordu 2003-2005 döneminde, ondan aklında kalmış olabilir. :A Ben de kumarım burada biter diyordum ayrıca öyle bir cümle ki izleyene bağımlılık yapıyor 😱 :A
Yo KVP'de hiç izlemedim. Hiç hakim değilim. Niye öyle bir izlenim edindim bilmiyorum :A

Lise hayatımızda normal cümle kurmak yerine Kolpaçino cümleleri kurardık öyle bir film :A

Herkes niye avatarını Kolpacino yapmış :A
@xdragxx ve @Tolstoyevski niye yapmıştı hatırlamıyorum ama yaptıklarında Tols bana filmi önermişti ve ben forumda Ekrem Abi'in görselini genelde paylaşıyordum hangi film ve karakter olduğunu bilmeden :A Filmi izleyince geçici süreliğine bana da Ekrem olmak kaldı :A
@Sherlock 'ta Özgürmüş galiba ama o yapmadı nedense :A