Sizce Cennet Mahallesi'nin Hangi Bölümleri Daha İyi?

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    26
43.bölüm yüklü sanıyordum ama o video da 43 değilmiş. 😱 Hahah nasıl olsa yıllar geçmiş hatamız belli olmasın diye yüklememişler resmen. :A
Ondan değil netde yıllardır yokmus cnm o bölümü vermiyorlarmıs yunusun gidip beter alinin geldi bölüm :A

Beter ali mafyadan kaçtı için , ilerde yazar senaryosunda çelişki olmasın diye vermiyorlar bölümü diyenler var ama dedesi olan bölümü zaten o konunun sonradan uyduruldunu gösteriyor sebebi başka sanırım :A

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Ondan değil netde yıllardır yokmus cnm o bölümü vermiyorlarmıs yunusun gidip beter alinin geldi bölüm :A

Beter ali mafyadan kaçtı için , ilerde yazar senaryosunda çelişki olmasın diye vermiyorlar bölümü diyenler var ama dedesi olan bölümü zaten o konunun sonradan uyduruldunu gösteriyor sebebi başka sanırım :A
Hayat Bilgisi'nin 129.bölümü yoktu hiçbir yerde daha yeni yüklendi, müzik ile ilgili bir teliften yüklenmemiş yıllarca. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Hayat Bilgisi'nin 129.bölümü yoktu hiçbir yerde daha yeni yüklendi, müzik ile ilgili bir teliften yüklenmemiş yıllarca. :A
Bunda beter aliyi sebep göstermişler ama sen patron olarak o bölümü bul cnm sen başarırsın :A Aaa şuan zaten bölümler yayınlanıyor bakalım 42 den sonra 43 gelecekmi yoksa 44 mü geçilicek ben takip edemesemde sen mutlaka unutma cnm :A :A :A Kaydet bölümü hatta :F

• Güldürdün
Tabiki de Ayyaş Yunuslu bölümler hani çok absürt komik olmasından ziyade aşk da vardı Beter Ali çok ciddi geliyor oyum o yüzden AYYAŞ YUNUS'A :A

• Beğendim
Ayırt edemedim. Yunus da Beter Ali de candır. :A

• Beğendim
Bu arada ben Yunusu girgiriyeden dolayı seviyordum malum bu senaryoyu yazan kendisi @mrt-06 ferhatı kendisi oynuyordu :F Pembeyi Afet hoca yunusu mahmut hoca :F Oynak balina adile ana :F

Şu videoyu izlemiştim geçenlerde Melek Baykal çekimlerde Müjdat beyin yıldız ağırlığını kaldıramayıp az kalsın diziden ayrılıyormuş :A :A :A @serhatt @xBUGRAx @Bully @Yiğitt @alperuz @12.Adam @MasacRE

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bu arada ben Yunusu girgiriyeden dolayı seviyordum malum bu senaryoyu yazan kendisi @mrt-06 ferhatı kendisi oynuyordu :F Pembeyi Afet hoca yunusu mahmut hoca :F Oynak balina adile ana :F

Şu videoyu izlemiştim geçenlerde Melek Baykal çekimlerde Müjdat beyin yıldız ağırlığını kaldıramayıp az kalsın diziden ayrılıyormuş :A :A :A @serhatt @xBUGRAx @Bully @Yiğitt @alperuz @12.Adam @MasacRE
Aaaa gece izlerim harika. :Z

Bu arada bir şey soracağım Pembe'nin kocası ve Yunus'un karısı dizide hiç yer almadı ve hatırladığım kadarıyla da hiç bahsetmediler demi? Onların hikayesi biliniyor mu? (b) @Özgür @xBUGRAx @serhatt

Aaaa gece izlerim harika. :Z

Bu arada bir şey soracağım Pembe'nin kocası ve Yunus'un karısı dizide hiç yer almadı ve hatırladığım kadarıyla da hiç bahsetmediler demi? Onların hikayesi biliniyor mu? (b) @Özgür @xBUGRAx @serhatt
Girgiriyenin uyarlaması biliyorsun cnm ordada yoklar kadro birebir aynı şemşi inkaya oynamıstı selimide :F Ayşen gruda diğer kızı,gülşen bubikoğluda sultan :A Filmle dizide bir şey var bir oğlu daha var yunusun o dizide yok birde anne babaları da filmde yoktu ama karısı kocası filmdede yok direk dul olarak başlıyorlar :A :A :A

• Beğendim