Eğer öyle bir şey doru ise Faruk Turgut çok ayıp etmiş resmen kankam beni arkamdan bıçaklamış gibi hissediyorum şuan
Son anda da olsa doğru karar Gold Film kanald ye de garezim yok da fox daha mantıklı
Tabi orada yanlış yapmışlar da neye dayanarak vazgeçtiler diyeceğim anladım sanırım bunların gözünü gerçekten💸 bürümüşFOX'ta yayınlanması iyi oldu ama sadece görüşmeler FOX ile yapılsaydı sorun olmazdı, Kanal D ile görüşüp ardından oyuncu seçimleri ve senaryo üzerine konuşulduğundan sonra kanal değişikliği olması hoş değil.
Tabi orada yanlış yapmışlar da neye dayanarak vazgeçtiler diyeceğim anladım sanırım bunların gözünü gerçekten💸 bürümüş
Ha onu hiç duymamıştım bu da pek olacak gibime gelmemişti ilk duyduğumda ama oldu da yani yaptıkları tabikide çok ayıpBilmiyorum, ama ilk zaten Kanal D için başka bir dizi hazırlıyordu Gold Film. O iptal oldu, sonra bu diziyi hazırladılar.
Ha onu hiç duymamıştım bu da pek olacak gibime gelmemişti ilk duyduğumda ama oldu da yani yaptıkları tabikide çok ayıp
Tabi ilk bölüme bakacağımEvet, umarım Faruk Turgut bir açıklama yapar. İzleyecek misin sen bu diziyi?
Tabi ilk bölüme bakacağım
Bana da zaten bu Erkenci Kuş'tan beri çok garip geliyor gözümeBen pek seveceğimi düşünmüyorum ama yine ilk bölüme bakacağım Serkay ve Sarp Can için.
Can Yaman'ı hiç sevmedim bu dizide.
Bana da zaten bu Erkenci Kuş'tan beri çok garip geliyor gözüme
Bak bak Serkay iyi de napacaksın şerefli Kemal'i
Sanmam aday bile olmayabilir.Altın Kelebek kazandıysa ondan mıdır acep.
Senin sonun da böyle olur inş .ss
Kanal D erkek soymuyor mu artık da Turgut başka kanala geçmiş???
Kanal D Gülben Ergen'e program yaptırıyormuş, Belçim Bilginde varmış bugün popbizde instadan yazmışKanal D Gülben’e çiçek yollamış hayırlı olsun falan ne iş anlamadım yorum yapmıyorum çok Kanal D’ye şu an.