Hazem
Favori Üye
Sen tükürdüğünü yalamak istemediğinden böyle yapıyorsun anladım ben başka açıklaması yok.Kesin öyledir şu yarışmayı da evlilik programlarına çevirdiler ya helal olsun
Sen tükürdüğünü yalamak istemediğinden böyle yapıyorsun anladım ben başka açıklaması yok.Kesin öyledir şu yarışmayı da evlilik programlarına çevirdiler ya helal olsun
Bir de utanmadan beğenmişsin fotoğrafları...
Bir de utanmadan beğenmişsin fotoğrafları...
@MasacRE Ooooo...... Bermuda şeytan üçgeni ve zebanileriAllah korusun o hatayı asla yapmam.
AllStar olursa Berna Keklikler, Nagihan Karadere ve Evrim Keklik’i birarada düşünüyorum. Bir de yanlarına Semih Öztürk geldi mi...
2017 yılında desteklediğim tek isim Ogeday'dı.(Annemle birlikte desteklerdik) Efendiliği olsun dürüstlüğü olsun karakteri olsun o dönem pek fazla olaylara karışmadan şampiyon olmuştu.Mert'i All Star'a almazlar. Zayıf kalır All Star için Ogeday da şu ana kadar söylediğin tek mantıklı isim Ama senin şu son zamanlarda desteklediğin yarışmacı profiline hiç uygun değil o. Kesin onu da desteklemekten vazgeçersin o yüzden
Abi,yüreğimize inecek yapma böyle şeyler,gözünü seveyim 😱 @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Emre OzansoyDüşünsenize Nisa eleniyormuş....
Size göre şeytan olabilir, bana göre melek.@MasacRE Ooooo...... Bermuda şeytan üçgeni ve zebanileri
Harika fotoğraflarBerbat...
Melek yüzlü,şeytan diyelim konuyu kapatalım.Size göre şeytan olabilir, bana göre melek.
Birazdan bölüm başlayacak sen fragmanı yeni paylaşıyorsun117. BÖLÜM FRAGMANI
Birazdan bölüm başlayacak sen fragmanı yeni paylaşıyorsun
Bakalım dondurma reis Evrimsiz ne yapacakHiç paylaşmamaktan iyidir.
Bakalım dondurma reis Evrimsiz ne yapacak
2 ve 3 numaralı fotoları çok beğendim. Avatarlık