Aaa evet @Forumdash abicim yok Ama haberini ilettim gelince sevinir @mrt-06 @serhatt @keremYa @Forumdash da senden sonra aktifliğini baya azalttı göremiyorum forumda. Özellikle son iki üç gündür hiç yok.
Şefimizde yok @sokak sanati
Aaa evet @Forumdash abicim yok Ama haberini ilettim gelince sevinir @mrt-06 @serhatt @keremYa @Forumdash da senden sonra aktifliğini baya azalttı göremiyorum forumda. Özellikle son iki üç gündür hiç yok.
A2'den daha iyi.Show Max bu ne cesaret yiğidim, seninle tanışmak isterim. @xBUGRAx
Birkaç gündür yok, daha 2 gün önce buradaydı ama. @ForumdashAaa evet @Forumdash abicim yok Ama haberini ilettim gelince sevinir @mrt-06 @serhatt @kerem
@xemrexxx de görünmüyor Ama seni yakaladık en azından kaçmamıssınBirkaç gündür yok, daha 2 gün önce buradaydı ama. @Forumdash
Kalp kalbe karşı.Ben de favorim olarak seni demiştim. @Özgür
Neyse ki bu sefer yaklaşmışsın. Trabzon’un en iyi gelini Asiye Kaleli olarak sana Trabzon seti mesajı verdim alamamışsın.ssAklıma o kadın geldi zaten yazarken.
Ay ne yorum yapıyım, okudum da yine en düşük biz almışız. Sinir geliyor bana... @Özgür
Cidden yıllardır başlatamadın o diziyi, bari forum kapanmadan başlat artık ablacım.
En azından eskisi gibi artık sadece sözde değil artık tanıtım var elimizde Şimdide öyle beklemekteyizkoronadan oluşturursun fantastiği
görünce anlarsın @mrt-06 anlatsınYine noldu cnm
Ne haberi.Aaa evet @Forumdash abicim yok Ama haberini ilettim gelince sevinir @mrt-06 @serhatt @kerem
Sizede bu yakışır aile diye boşa demedikNe haberi.
@sokak sanati bir kere daha ara vermişti ama sonrasında dönmüştü. Şimdi yine gitmiş. Barıştık bu arada kendisiyle.
Biz onu aileye kabul etmiş miydik.Sizede bu yakışır aile diye boşa demedik