TVen Gelinim Forumda 10.Bölüm

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,747
Puanı
1,061
AFİŞ.jpg

Mrt Ürek: Ayyyy ayyyy ayyyyy efendim gelinler şahane kaynanaların hepsi bomba... Gelinim Forumda eleme heyecanıyla devam ediyor anam. :Z
(Gelinler müzik eşliğinde stüdyoya gelir)

HeavyTotalAmericanquarterhorse-size_restricted.gif

---- İzleme odası ---- (Konuşmalar Gerçektir)
mrt-06:
Gelinim Forumdaaaa gelinim forumdaaaa mesajı tadında elemi konuda gelinim forumda :Z Eeee kaynanalar!!! Favoriniz kim kızlar?? :A
Aserat: Favori şeysini de şöyle özetleyeyim ki herkes buranın kraliçesi kim görsün. :Z

Bağa girdiğim yaprağa
Doyamadım sarmağa
Yarimi almadan,
Gitmem gara doprağa

1592858955467.png

alperuz: Boşşş yapmaaa Aserat...! Gelinimle birlikte çok iddialıyız, bomba gibi geliyoruz. Buraların en şirret gelin ve kaynanası olarak büyük finale adım adım gideceğiz Alimallah. :Z 😎 Favorim tabi ki sevgili gelinim @serhatt ve yarışmanın gözdesi kaynanası ben. :bhr:
Yiğitt: Rakiplerimden Alper ve Serhat güçlü gibi, güzel ikili olmuşlar cidden. Bizim yanımızda pek şansları yok ama yine de favori ikinci çiftim onlar. Biz kazanacağız ama %1 ihtimal biz kazanamazsak AlpSer çifti kazansın isterim. :bhr: :Z
Angelica: Ayyy anca car car konuşun, Fırtına gibi döndük bu sefer daha iyiyiz hiç şansları yok :A

DoaVrj.gif

---- Gelinler Odası ----
mrt-06:
Şimdi bu bölümün konsept sorusu: "Kaynananızın doğum günü ve size daha önce defalarca altına olan düşkünlüğünü belirtmiş, kendisine hediye olarak takı almanızı ima etmiş. Peki siz takı olarak ne alırdınız? (Bilezik, kolye, pırlanta vs. fark etmez) " ama kızlar sizden birkaç yorum istiyorum. :Z
dreamy: İlk sezon kaynanamla birbirimizi çok iyi tanımıyorduk, bu süreç içerisinde belli bir yol kat ettik bence. O yüzden bizden korksunlar diyorum. :A Favorim tabii ki biziz, bir ikili var ki onlar da elenme adaylarım. Geçen sezon elemeyi başaramamıştık bu sezon fişlerini çekmenin zamanı geldi. :A (Tercihini Gösterir)
Özgür: Ne söyleyecem be onlara bir şey Hepsi girsin yerin dibine. :A Benim rakibim bile olamazlar. :A İlla bir favori söylemem gerekirse geçen seneden tecrübeli olan @xBUGRAx diyeyim. :A Anneciğime en iyisini alırım tabiki de :bhr: Trabzon seti anneme kurban olsun. :A

tenor.gif

Buğra: Ben Türkiye'nin geliniyim zaten sezonlarca 3 farklı programda ispatladım kapımda kuyruk oldular, turnike kurdular. :A Kendi aralarında yarışabilirler. :A Favorim @Özgür olabilir bu sezon. Evliliği oturmuş, kaynaşmışlar diye duydum beyiyle ve kayınnasıyla. :A Benim kaynanam aralarındaki tek kapalı kaynana çok şükür ki. :A Eşarbını broşlarla tutturmayı çok sever. Ona altınlı pırlantalı bir broş alırdım Adanalı gelini olarak. :A
serhatt: Çok kanlı bir yarışma olacak. Kaynişimle tüm çirkefliğimizle rakiplerimi canlarından bezdiricez paracıkları kimselere kaptırmaya niyetimiz yok. :Z (Tercihini Gösterir)

Tercihler.JPG

---- Kaynanalar puanlamak için sırayla stüdyoya gelir ----

Angelice:
:A Hımm koluma birşeyler takmayı sevmem boynuma takmasını severim o yüzden kolye diyorum...
xBUGRAx: Dikkat et boynundakileri de alır o gelin senin..
dreamy: Ben senin gibi hırsız mıyım be!
Angelica: Puanlamalarım;
1
2
3
5
W85qm0.jpg
UK6yJU.jpg
RAkFNF.jpg
XX0E6Y.jpg
alperuz; Yorum istemiyorum gelinlerden! Kendi yorumlarımla puanlayacağım!!
1 puan. Bu seti gelinime düğünde takmıştım. Ama eğer bunu bana aldıysan, oğlumdan boşatırım seni Serhat. :bağır:1 puan. Gelinim için fazla kıro bu. Kesin paçoz @xBUGRAx kaynanası kaknem @Aserat a almıştır. :A5 puan. Gelinim @serhatt benim gibi zevkli bir Boran'a böyle hoş bir şey seçmiştir. :bhr:1 puan. Benim gelin için fazla sade bu. Serhat illa gösterişli gözükecek, neyin havasıysa. :A
W85qm0.jpg
UK6yJU.jpg
RAkFNF.jpg
XX0E6Y.jpg
Aserat: Gelinim broşu çok sevdiğimi bilir diye düşünüyorum o yüzden ona 5 veriyorum. D kaliteme pek uymuyor o yüzden alıp da malamat olma riskini göz alacağını sanmıyorum. A da tarzıma pek uygun değil. B güzel ama bu kadar gösterişi sevmem benim işim hep ahiret. :A Ahan da puanlarım böyle:
1
2
5
1
W85qm0.jpg
UK6yJU.jpg
RAkFNF.jpg
XX0E6Y.jpg

serhatt: Yok artık! Resmen geliniyle anlaşmışlar! Bu kadın bu zekayla nasıl bulur ya?
Aserat: Kudurun. :Z
Yiğit; Gelinimin zevkine güveniyorum, tam da benlik şıngır şıngır şeyler seçmiş. Buna göre puanlayacağım. :Z
4
5
1
2
W85qm0.jpg
UK6yJU.jpg
RAkFNF.jpg
XX0E6Y.jpg
mrt-06: Bakalım kaynanalarımız neler yapmış gelinini bulabilmiş mi? Hemen karşılığındaki cevapları ekranlarınıza getiriyoruz. :Z
Özgür
serhatt
xBUGRAx
dreamy
W85qm0.jpg
UK6yJU.jpg
RAkFNF.jpg
XX0E6Y.jpg
TOPLAM PUANLAR
xBUGRAx: 14
serhatt: 10
dreamy 9
Özgür: 7

xBUGRAx:
Bomba gibi döndük! Forumun en iyi gelini benim. 😎
Aserat: Aferim gızıma, gudubet karılar gelin/kaynana nedir öğretmeye devam edeceğiz..
mrt-06: Tebrikler anacım ama sevgili yönetmenimden bir şey istiyorum. :bhr: Kabul ederse 2 hafta daha eleme yapmayalım puanlarımızı altınlarımızı biriktirilelim sonra en az puanı olan elensin. Ne dersiniz? (Biraz beklenir) Holley!!! Canlarım yönetmenim izin verdi 2 hafta eleme yok, puanların toplamı en az olan 13.bölümde elenecek. :A :Z (ELEME HAFTASI 13.HAFTADA)

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem