"Gerçeğin Peşinde Koşmak" Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor ve Yeni Sezon Fragmanı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Gerçeğin Peşinde Koşmak
Gerçek, onu öğrenen için onu söyleyenden daha faydalıdır..

SEZON: 2
BÖLÜM SAYISI: 40
YÖNETMEN: MESUDE ERARSLAN

HÜLYA AVŞAR | HAZAL KAYA | SELÇUK YÖNTEM
Arzum Onan - Alpay Atalan - Ezgi Asaro
ğlu
Bedia Ener - Erdinç Gülener - Güler Ökten

Dilara Öztunç - Jess Molho - Pelin Ermi
ş
VE

Sermin Hürmeriç - Kenan Kalav - Seray Sever

2.Sezon Özeti

Gerçeğin Peşinde Koşmak, sürprizlerle dolu yeni sezonunu açarken, yalanlar, iftiralar ve ihanetler kimin dilinin ucunda?

Orhan, Nazan'in evine o'nu affetmesi için yavrarmisti ve ardindan kendisine silah çekmisti fakat Orhan kendini vurmaya hazirlanirken o'nu sirtindan vuran birisi vardi; Tülay. Orhan'i arkasindan iki kursunlar vuran kisi öz ve öz esi Tülay'di.

Ardindan 4 ay geçmistir..

Cansu depresyon hallerinden çikmaya baslarken, Kumru ile Mert asklarini devam ettirirler fakat asklarina kara bulut çöker. Kumru'nun hiç beklenmedigi an da o'na ihanetini gösteren Mert çok pismandir. Gökçe yurtdisindan gelmistir ve yeni planlariyla kendisini yine ön plana çikaracaktir. Bora ile Derya'nin aralari hergün daha da samimi hale gelmektedir. Hakan, Nazan ile Cansu'yu kendisini affetirmek üzeridir ama Cansu hala Hakan'in yaptiklarini unutamaz. Nazan yeni bir ise girer ve orada yeni tanisan Türker bey'le daha samimi olur ve bu durum Hakan'i çok sinirlendirir. Elciya ailesi ikiye bölünmüs bir aile olmustu ama bu aile yine eskisi gibi bir araya gelecekmiydi?

Yeni Sezon Fragmanı :

Yeni Sezon Tarihi: 20 Ekim 2011

Moderatörün son düzenlenenleri:
telefondan girdiğim için fragmani izleyemiyorum başarılar :)

@2 Fragman Adini Feriha Koydum dizisinin yeni sezon fragmanindan esinlenmistir. Yani aynisi, çünkü AFK'un sezon finali de benim dizime benziyordu :)
@4 Çok tesekkür ederim AlemTo
@5 Tesekkür ederim Aykut