Amera - 11. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,329
Puanı
1,060
ameraaaaaaaaaaaaa.jpg

AMERA

11. BÖLÜM

İçkiciler tarafından dövülmüştü, saklamışlardı içkiciler onu. Bir süre sonra da etraftakiler polisi aramışlardı, durumu anlamışlardı polisler. Hemen onu ailesine getirirler. Seni de hiç unutmadım çok tanıyamadığım ama çok sevdiğim arkadaşım Burcu'm..
Burcu karşısında Amera'yı görünce hemen ona koşar. Gözyaşları içerisinde gülümseyerek ona ''Amera'm canım'' der. Amera çok şaşırır sevinir çok! Gözyaşları içerisinde gülümseyerek ona ''Burası çok güzel, çok huzurlu. Babam da gelecek değil mi bir gün yanıma? Ya da ben ona gidebileceğim değil mi Burcu'm?'' diye sorar. Burcu gözyaşları içerisinde gülümseyerek ona ''Tabii ki zamanı gelince canım'' der..
On birinci olarak ölümümden amcam Edip sorumlu. Edip Bey gülümseyerek karısına ''Çocuklarla bana bir omlet yapıversene, canımız çekti karıcığım'' der. Her şey normal, güzel gidiyor gibi davranıyor halen amcam!
O gün onlara gelmiştim uzun süre kalacaktım onlarla. Çocuklarıyla aram hep çok iyiydi. Hemen onlarla oynamaya başlamıştım. Kader gülümseyerek bana ''Bizi parka götürsene yakın zaten'' demişti. En küçükleriydi Kader. İzin alarak çıkardım onları dışarı..

12. BÖLÜM ÇARŞAMBA BURADA!

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,481
Son Üye
Sabir