- Reaksiyon puanı
- 58,899
- Puanı
- 1,060
Biat edeceksiniz.Bu adamın son düzlükte artan performansından son derece rahatsızım...
Aklın burada kaldı ondandır yarın gizli gizli oyna yükseltKazandığım savaş yok...
Fanlarda bir kere farklı konuşmazsa şaşarımSon hali aşağıda. Fanları yediği iğnelerden dolayı öyle diyor, ne kadar doğru bilinmez. Malum dosyası kabarık arkadaşın.
Ekli dosyayı görüntüle 87748
O değilde bu dondurma reis Survivor’a katıldıktan sonra kilo vermek yerine kilo almış galiba sabahtan akşama kadar yatarak dondurma yediği için olabilir
Son hali aşağıda. Fanları yediği iğnelerden dolayı öyle diyor, ne kadar doğru bilinmez. Malum dosyası kabarık arkadaşın.
Buna bir şey diyemiyorum bu konuda haklı
Son hali aşağıda. Fanları yediği iğnelerden dolayı öyle diyor, ne kadar doğru bilinmez. Malum dosyası kabarık arkadaşın.
İğne değildir o dondurmadır dondurmaDondurma reisim benim, en başından beri çizgisini hiç bozmadığının kanıtı...
Ekli dosyayı görüntüle 87750
@Sherlock sayaçlar saymayı tamamlayamadı mı? Enleri merak ettim.
Tamamladı da fırsat bulamamıştım, 5-10 dakikaya gelir.
Ya zaten yarışmacıların çoğu dizilerde figüran olarak veya reklamlarda falan bir yerlerde oynamış Nereden bulup çıkarıyor millet bunları onu da hiç anlamıyorumPapatyaya bak sen, Mert abisinin oynadığı dizide kendisi de oynamış. @Angelica @The_Erinch @Sherlock @MasacRE @xemrexxx
Ya zaten yarışmacıların çoğu dizilerde figüran olarak veya reklamlarda falan bir yerlerde oynamış Nereden bulup çıkarıyor millet bunları onu da hiç anlamıyorum
Artık Nisanında gitme vakti gelmiş...Kliniklerde işe yaramıyor
Profesör,Arafta kalmışNisa'nın fanı mısın yoksa antisi mi hala çözemedim.