TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Youtube'dan biraz yorumlar :D :

Sercan:Notları hiç açmadım
Notlar: Ben Yunus Emre Kaplansın abiii

Sercan: Bana gelen notları hiç açmadım bir sonraki konseyde açacağım
Notlar: Avokadolara selam çatlatmaya devam

Sercan: ben nisanın peşinden koşmadım
TC halkı: 😂

Sercan: asla peşinden koşan ben olmadım.
Herkes: 😱

Sercan : Ben birinin peşinden koşuyormuşum gibi görünüyor.
Biz: yoh canımm estağfirullah. O ne demek öyle y

Fragmanın ve konseyin özeti: Sercanın kuyruk acısı (HEMEN GELDİLER YORUMA SERCANIN KENDİ GİBİ ANTİPATİK FANLARI ndjflfmfofp)

Sercan: Çünkü benimde bi gururum var.
Yine Sercan: Reddedildiğim için Nisa'yı potayı koydum.

Nisanın notu: Sercan teklifin hala geçerli mi?
Sercan: Evet
Nisa: Yine reddediyorum

Notta yazan: Seni Ersin abi gibi görüyorum.

Sercan: Asla peşinden koşan ben olmadım
Yine Sercan: Nisa bir gelir misin?
Yorumların hepsi birbirinden aptalca :A

Ya gerçekten çok saçma. Sercan’ın söyleyebileceği isimler belli, Nisa dışındaki tüm isimlerle aynı takımda bulunmuşluğu falan var bu yüzden gidip Nisa’yı söylüyor. Nisa onunla aylar önce aynı takımda bulunmak istemediğini söylemiş ve konuyu kapatmış. Bölümü izlemedim ama Sercan’ın kendisini söylemesine gerekçe olarak “reddedilmek” demiş sanırım.

Aylardır bu konunun gündeme gelmesinden rahatsız olan, aynı takımda dahi bulunmak istemediğini dile getiren Nisa neden bunu şimdi ortaya atsın? Cevap veriyorum Acunmedya. :A Fazla konuşmaya gerek yok üzerine, pandemi süreci azaldı reytingler düşmesin diye ayar çekmişlerdir. Sercan’ın bahsettiği notlar da mektup falan değildir, fragman numarası.

Şu Nisa kendini ne sanıyor tam olarak...
Aynen aynen Nisa'yı kötü performansı yüzünden değil de reddedildiği için söyledi. Bu yarışma ile ünlü olan bir kız için fazla iddialı bir sözler bunlar. Sercan abim olayı kapatmasına rağmen sürekli gündem olmaya çalışan birisi için fazla iddialı bir olay.
Aynı fikirdeyiz. :A Sercan haklıdır. :A

Ya gerçekten çok saçma. Sercan’ın söyleyebileceği isimler belli, Nisa dışındaki tüm isimlerle aynı takımda bulunmuşluğu falan var bu yüzden gidip Nisa’yı söylüyor. Nisa onunla aylar önce aynı takımda bulunmak istemediğini söylemiş ve konuyu kapatmış. Bölümü izlemedim ama Sercan’ın kendisini söylemesine gerekçe olarak “reddedilmek” demiş sanırım.

Aylardır bu konunun gündeme gelmesinden rahatsız olan, aynı takımda dahi bulunmak istemediğini dile getiren Nisa neden bunu şimdi ortaya atsın? Cevap veriyorum Acunmedya. :A Fazla konuşmaya gerek yok üzerine, pandemi süreci azaldı reytingler düşmesin diye ayar çekmişlerdir. Sercan’ın bahsettiği notlar da mektup falan değildir, fragman numarası.
İntikam alıyor dedi. Acun sebebini sorunca da açıklamak istemedi, zaten belli gibisinden mimikler yaptı. :A

Bu akşam konseyde kılıçlar çekiliyor bakalım. :A

İntikam alıyor dedi. Acun sebebini sorunca da açıklamak istemedi, zaten belli gibisinden mimikler yaptı. :A

Bu akşam konseyde kılıçlar çekiliyor bakalım. :A

Dediğime gelmiş aşağı yukarı o zaman, ya dediğim gibi ikisi de bu meseleyi kapatmıştı. Şimdi bir anda gündeme gelmesi çok yapay geldi bana. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Bully