TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Valla bence dördü bir araya gelince harika oldu :A Hatta Barış'ı sevmezdim bilirsin. Ama Nisa-Cemo-Berkan üçlüsünün yanına gelince onu da sevdim :A
Saçma sapan benzetmeler, saçma sapan laflar, saçma sapan hareketler, ne ararsan oluyor bunlar bir araya gelince :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Berkan bu lafın söyleneceği son insan falandır Survivor'da :A
Dün yaptığı hareketlerle öyle görünmüyordu ama :A daha doğrusu yaptığı hareketlerin sebebi başka bir şey olsaydı sorun yoktu ama sebebi aşırı derecede saçmaydı :A ayrıca benim mesajımda Berkan’ın ismi geçmiyor ama senin aklına ilk Berkan geldi demek ki son insan değilmiş :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Saçma sapan benzetmeler, saçma sapan laflar, saçma sapan hareketler, ne ararsan oluyor bunlar bir araya gelince :A
Avengers'ımıza laf yok :A

EacGz86WAAErAOk

• Güldürdün
Reactions: eskici
Dün yaptığı hareketlerle öyle görünmüyordu ama :A daha doğrusu yaptığı hareketlerin sebebi başka bir şey olsaydı sorun yoktu ama sebebi aşırı derecede saçmaydı :A ayrıca benim mesajımda Berkan’ın ismi geçmiyor ama senin aklına ilk Berkan geldi demek ki son insan değilmiş :A
Daha önce de dedim, çok basit şeyleri gereksiz yere aşırı abartıyorsunuz :A O mesajında geçmiyor ama öncesinde yazmıştın Berkan'dan bahsettiğini. O yüzden direkt Berkan dedim :A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Bugün baktım oyuna ve fragmanda Evrim'e baya laf edilmişti ama abartıldığı kadar değilmiş.
İnsanlar oyun alırken kendini yere atarlar. O da öyle sanmış haliyle.
Daha ne için düştüğünüde anlamadığı için adım atıldıktan sonra mı atış yapıldı diye sormuş.

• Beğendim
Reactions: dreamy
Bugün baktım oyuna ve fragmanda Evrim'e baya laf edilmişti ama abartıldığı kadar değilmiş.
Daha ne için düştüğünüde anlamadığı için adım atıldıktan sonra mı atış yapıldı diye sormuş.

@dreamy hesap değiştirmiş. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and dreamy
Dışarıdan objektif biri böyle düşünüyorsa konunun tartışılmasına gerek yok bence. :D

Fragman zaten ona göre ayarlanmış, Acun ve ekibi iş başında.

• Beğendim
Reactions: Sherlock and Dosi
Dışarıdan objektif biri böyle düşünüyorsa konunun tartışılmasına gerek yok bence. :D

Fragman zaten ona göre ayarlanmış, Acun ve ekibi iş başında.
Ben bir tek en çok Elifçiyim ve onunda kavga gürültüsü olmadığına göre fancılık yanım yok. Berkan'da favorilerimden ama dün onu eleştirebildim.
Ben tamamen tarafsız bir şekilde yorumluyorum böyle mevzuları ve söz konusu Survivor fragmanlarına göre yorum yapmak zaten yanlış. Bunu defalarca gördük.

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking