O da reddetti tabii.Düşünmek ne kelime, yazdım bile. @Yiğitt
O da reddetti tabii.Düşünmek ne kelime, yazdım bile. @Yiğitt
Teşekkürler canım, seni de konuk görmek isteriz.Öncelikle İtiraflar yeni formatıyla aramıza döndüğü için çok mutluyum. Evet kaosu, kini, nefreti olsa da forumun en çok sevilen içeriklerinden biri bence.
Yeni format da gayet güzel olmuş. Atacan’ım harika bir geri dönüş yapmış. Emeklerine sağlık. @mrt-06
@Yiğitt de tüm içtenliğiyle cevaplamış. Bence çok güzel cevaplamış.
Son olarak bir itirafta adım geçmiş. Yorumlarım beğeniliyormuş. Teşekkür ediyorum o itirafı yapana.
Sen forumdan epey uzak kalmışsın anladığım kadarıyla.Ben böyle bir imaj da çizdiğini düşünmüyorum ki. @mrt-06 ile "aşko" muhabbetlerinizden mi böyle düşündüler, çok ilginç.
Aslında onları es geçse de olurdu, demek o sorulara cevap vermek hoşuna gitti.Dün uyardım cinsellik var diye.
Beğenmene sevindim canım, tüm samimiyetimle cevapladım soruları.Öncelikle İtiraflar yeni formatıyla aramıza döndüğü için çok mutluyum. Evet kaosu, kini, nefreti olsa da forumun en çok sevilen içeriklerinden biri bence.
Yeni format da gayet güzel olmuş. Atacan’ım harika bir geri dönüş yapmış. Emeklerine sağlık. @mrt-06
@Yiğitt de tüm içtenliğiyle cevaplamış. Bence çok güzel cevaplamış.
Son olarak bir itirafta adım geçmiş. Yorumlarım beğeniliyormuş. Teşekkür ediyorum o itirafı yapana.
Erkek ünlülere düşkünlüğünden de olabilir.Ben böyle bir imaj da çizdiğini düşünmüyorum ki. @mrt-06 ile "aşko" muhabbetlerinizden mi böyle düşündüler, çok ilginç.
Ne demek istiyorsun. 😱Aslında onları es geçse de olurdu, demek o sorulara cevap vermek hoşuna gitti.
5 Nisan'da geri dönmeden önce forumdan 1,5 yıl uzak kaldım.Sen forumdan epey uzak kalmışsın anladığım kadarıyla.
Bu soru bana onlarca kez soruldu zaten, genel bir cevap olsun istedim herkese.Aslında onları es geçse de olurdu, demek o sorulara cevap vermek hoşuna gitti.
Sen sunarsın da ben konuk olmaz mıyım.Teşekkürler canım, seni de konuk görmek isteriz.
Kendine dış görünüş anlamında rol model almış olabilir belki.Erkek ünlülere düşkünlüğünden de olabilir.
Cevap verme zorunluluğu yok sanırım, es geçebilirdi o sorulara.Ne demek istiyorsun. 😱
'Parlak Takımı' diye program yaptık, ilk bölümden itibaren değişmeden kalan tek isim oldum. Gerisini @Aserat anlatsın. (Bedavadan reklam da yaptım..)5 Nisan'da geri dönmeden önce forumdan 1,5 yıl uzak kaldım.
Bence evlendirelim seni, o şekilde rahatlasınlar. Evlen artık, fotoğrafını da at, inansınlar artık.Bu soru bana onlarca kez soruldu zaten, genel bir cevap olsun istedim herkese.
Ne kadar safsın bu forumda iyi yaşamışsın.Kendine dış görünüş anlamında rol model almış olabilir belki.
Yerimmm.Sen sunarsın da ben konuk olmaz mıyım.
Aynen cevap verme zorunluluğu yok, böyle de rahat bir programız.Cevap verme zorunluluğu yok sanırım, es geçebilirdi o sorulara.
Ben yine inandıramam diye düşünüyorum...Bence evlendirelim seni, o şekilde rahatlasınlar. Evlen artık, fotoğrafını da at, inansınlar artık.